- 27 Mart 2019
- 29.826
- 108.958
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.961
Kız kurabiyeye kalp yaptım sanada yapıcaktım gülmüşüm aman güleyim sende gülAhahahahah aman karışma sende
Güldün tabi bende diyorum ne gülüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız kurabiyeye kalp yaptım sanada yapıcaktım gülmüşüm aman güleyim sende gülAhahahahah aman karışma sende
Bu sene de yaş gibi canim. Kismet artik.Kafa dengi arkadaş bulmak lazım
Valla bende bazen yanlış basıyorum. Hele ciddi bir durumda gülen emojiye bascam diye ödüm kopuyorAhahahahah aman karışma sende
Senin oğlan kaç yaşında canımBu sene de yaş gibi canim. Kismet artik.
Hep birlikte gülelim hadi hunileri takaljmKız kurabiyeye kalp yaptım sanada yapıcaktım gülmüşüm aman güleyim sende gül
Ana iste ondan güldüm ben hunilerden hunilipareHep birlikte gülelim hadi hunileri takaljm
Bende çatlak huni efendim memnun oldumAna iste ondan güldüm ben hunilerden hunilipare
Kırmızıya başasın.geldi kırmızı sana çok yakışıyor diyeBende çatlak huni efendim memnun oldum
DelirdikASSOSyal Aşko gel buraya
ASSOSyal Aşko gel buraya
Ne lazim sana arkadaş beeee insan yalnızzz tatili gecirmej istiyor bazenn ben bile kafamı dinlemek istiyorum yalniz basıma yaBende tatile gitmek istiyorum yanima arkadaş bulamadim herkes evli çocuklu, corona korkusu derken
Canimm canimmmAnladım canım şaka yapıyorum. ❤
Delirdik
Hahah en temizinden anca beraber kanca beraber
Canim dogruda ben coronadan beri 1 tane arkadasimi gormedim hep dört duvar is yalnızlıktan biktim canim yaaNe lazim sana arkadaş beeee insan yalnızzz tatili gecirmej istiyor bazenn ben bile kafamı dinlemek istiyorum yalniz basıma ya
Canimm canimmm
Biz dünyanın kahrini çekeceğine birak dunya bizim kahrimizi çeksin kurbisimHahah en temizinden anca beraber kanca beraber
Niye kizBuaralar kahveyi ben bıraktımm artıkkk
Oda haklisin bitanem vallaa korona yakımlarımizı bile soguttuu eve gelen gidenimiz yok artik eskisi gibi ne kotü bsie yaCanim dogruda ben coronadan beri 1 tane arkadasimi gormedim hep dört duvar is yalnızlıktan biktim canim yaa