• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim cok geçmiş olsun, ilaclari kullandın mı ağır mi hafif mi atlattin
Hafif gecirdim kuzum grip gibi hasta oldum griple savaştım 🤣 esim cok agir gecirdii gogsu beli cok agridii ama cok sukur agiz tadimiz bile gitmedii ilaci ilkgun ictik dahada cok kotu olduk sonra biraktik hep vitaminlerle tukettik
Korkarsan daha çok üstüne gelir canım, ası sıran hastalık geçirdiğin için verilmiyor dimi🤔
Hee kızz aşı olamıyoruzz kasımda anca nisanda olduk korona

Hafif gecirdim kuzum grip gibi hasta oldum griple savaştım 🤣 esim cok agir gecirdii gogsu beli cok agridii ama cok sukur agiz tadimiz bile gitmedii ilaci ilkgun ictik dahada cok kotu olduk sonra biraktik hep vitaminlerle tukettik

Hee kızz aşı olamıyoruzz kasımda anca nisanda olduk korona
Canim agir atlatan ve ilac kullananlarda sikinti asıl oluyor ya o yüzden sordum takma kafana. Hamile olmadığından eminsen ben sana sokturen birsey soylerim.

Güzeelll bi bulut manzarası size gelsin canlaruummmmm❤❤❤❤❤❤
16249024240041301919553194683624.jpg

Ben seviyorum tatlim onu aşk yaşıyoruz
Yoksa birakamayanlardan degilim
Neyi kız ben orayı kaçırdım 🤔
Bide kizlar cokta korkuyorum ben korona olmustum bise cikcak diye korkuyorum gene adetim gecikcek diye korkuyorum😒
Adet öncesi yoğunlaşıyor duygular ya. Yürüyüş yolu felan var mı yarın açık havada güzelce yürü iyi gelir 😍🥰

Back