- 27 Mart 2019
- 29.822
- 108.943
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.941
Kizlarrrrrrr hu hu minnossss ve diğer kızlar herkese iyi akşamlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bu seneden umudum yok da belki seneye olur nasip tamamen. Siz memur musunuz?Bizde hataya gitme planı yaptikta bakalım inşallah
Yok canım antepteyim ben beykente oturuyorum dedim ya sanaSen hataydamisin şimdi tatlım
Yalnız git bence ne güzel ohhh yüz yat kalk keyifBende tatile gitmek istiyorum yanima arkadaş bulamadim herkes evli çocuklu, corona korkusu derken
İyi akşamlar parem yürüyüşten geldim şimdiKizlarrrrrrr hu hu minnossss ve diğer kızlar herkese iyi akşamlar
Canim oğlumla gidicem corona oldugu icin kiralik yazlık tutucam. Cocukla tek anam ağlar arkadaş lazım çocuklu ki onlar oynasın biz keyif yapalimBende tatile gitmek istiyorum yanima arkadaş bulamadim herkes evli çocuklu, corona korkusu derken
Hoşgeldin bebeğim afiyet olsunEki Görüntüle 2879245
Ben geldimmm
Kız kardeşin falan yok muCanim oğlumla gidicem corona oldugu icin kiralik yazlık tutucam. Cocukla tek anam ağlar arkadaş lazım çocuklu ki onlar oynasın biz keyif yapalim
Eki Görüntüle 2879245
Ben geldimmm
Teşekkür ederim fıstığım bu defa kociden fırça yemedim çünkü önce foto çektim sonra kahveyi ısıttım geçen foto çekcen diye kahveyi soğutmuşsun dediydiHoşgeldin bebeğim afiyet olsun
Kız güldüm mu kalp yapıcaktımMssPARE ne gülüyorsun gııı
Yok canım 1 tane abim var onunlada günde anlaşamadık.Kız kardeşin falan yok mu
Teşekkür ederim şekerparemm bir gün de beraber olsun inşallahNe güzel görünüyor kurabiyem ellerine sagkik
Ahahahahah aman karışma sendeTeşekkür ederim fıstığım bu defa kociden fırça yemedim çünkü önce foto çektim sonra kahveyi ısıttım geçen foto çekcen diye kahveyi soğutmuşsun dediydi
Güldün tabi bende diyorum ne gülüyorKız güldüm mu kalp yapıcaktım
Kafa dengi arkadaş bulmak lazımYok canım 1 tane abim var onunlada günde anlaşamadık.
Inşallah bi tanem.insallahTeşekkür ederim şekerparemm bir gün de beraber olsun inşallah