• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20210628_132954.jpg
hastane kahvesiyle selamlar hepinize. Bugün çıkacaktık ama kanımdaki enfeksiyon artmış😔 bugünde buralıyız. Allah yardımcımız olsun hepimizin...

Eki Görüntüle 2879025 hastane kahvesiyle selamlar hepinize. Bugün çıkacaktık ama kanımdaki enfeksiyon artmış😔 bugünde buralıyız. Allah yardımcımız olsun hepimizin...
Ooyyy canim benimm aklimdaydin hep bugun islerim vardi giremedim pekkk simdi nasilsin pekii niye boyle oluyor 😪

Ooyyy canim benimm aklimdaydin hep bugun islerim vardi giremedim pekkk simdi nasilsin pekii niye boyle oluyor 😪
Hiç bir fikrim yok 🤦‍♀️ üstüne birde sancım çıktı. Duaya ihtiyacım var, mesajımı gören herkesten rica ediyorum. Bebeğimle ikimize dua edin , sağ salim kavuşalım.
Bu kaybetme korkusu berbat bir durum 😔

Hiç bir fikrim yok 🤦‍♀️ üstüne birde sancım çıktı. Duaya ihtiyacım var, mesajımı gören herkesten rica ediyorum. Bebeğimle ikimize dua edin , sağ salim kavuşalım.
Duamdasin bitanemm🙏🙏 allahh tez zamanda sağlıklı kucağına almayı naisp etsin be kuzum benimm

Rabbim yardımcın iz olcak insanlahh 🤲 insanlah sağ salim bebeğini kucağına alır buraya da yazarsın

Back