- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.888
- 528
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.921
Allah razı olsun canım nasipse sana yakın yerlere taşıncam gelip elden alırım bi de kahve icerizgönderiyim sana istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım nasipse sana yakın yerlere taşıncam gelip elden alırım bi de kahve icerizgönderiyim sana istersen
aa nereye hadi inşallah tabiki kahe içelim ben antebin meşhur kahvesiini ısmarlıyım sanaAllah razı olsun canım nasipse sana yakın yerlere taşıncam gelip elden alırım bi de kahve iceriz
geçmiş olsun canım olsun bebek iyi olsun kalın canım benim afiyet olsunEki Görüntüle 2879025 hastane kahvesiyle selamlar hepinize. Bugün çıkacaktık ama kanımdaki enfeksiyon artmış bugünde buralıyız. Allah yardımcımız olsun hepimizin...
Hatay istiyoruz inşallahaa nereye hadi inşallah tabiki kahe içelim ben antebin meşhur kahvesiini ısmarlıyım sana
Sağol,Bebek iyi çok şükür annesi iyi olursa o dahada iyi olurgeçmiş olsun canım olsun bebek iyi olsun kalın canım benim afiyet olsun
aa çok iyi canım gelin buralara sıcak amaHatay istiyoruz inşallah
sen de iyi olursun canım inşallah iyi beslenSağol,Bebek iyi çok şükür annesi iyi olursa o dahada iyi olur
Klima olduktan sonra sıcak da dert değilaa çok iyi canım gelin buralara sıcak ama
sen de iyi olursun canım inşallah iyi beslen
orası öyle canımKlima olduktan sonra sıcak da dert değil
Biliyosun trakya ne halde oldugunuPet bardaklara buz yapıyorum suyun içine atar atmaz eriyor trakya böyleyse entep ne haldedir tahmin bile edemiyorum
Ooyyy canim benimm aklimdaydin hep bugun islerim vardi giremedim pekkk simdi nasilsin pekii niye boyle oluyorEki Görüntüle 2879025 hastane kahvesiyle selamlar hepinize. Bugün çıkacaktık ama kanımdaki enfeksiyon artmış bugünde buralıyız. Allah yardımcımız olsun hepimizin...
Hiç bir fikrim yok üstüne birde sancım çıktı. Duaya ihtiyacım var, mesajımı gören herkesten rica ediyorum. Bebeğimle ikimize dua edin , sağ salim kavuşalım.Ooyyy canim benimm aklimdaydin hep bugun islerim vardi giremedim pekkk simdi nasilsin pekii niye boyle oluyor
Duamdasin bitanemm allahh tez zamanda sağlıklı kucağına almayı naisp etsin be kuzum benimmHiç bir fikrim yok üstüne birde sancım çıktı. Duaya ihtiyacım var, mesajımı gören herkesten rica ediyorum. Bebeğimle ikimize dua edin , sağ salim kavuşalım.
Bu kaybetme korkusu berbat bir durum
Tez zamanda olmasın, beklesin zamanını ⚘ Allah razı olsun valla bende dua ediyorum isteyen herkese nasip olsun hayırlı sağlıklı evlatlar diye.Duamdasin bitanemm allahh tez zamanda sağlıklı kucağına almayı naisp etsin be kuzum benimm
Yani tez zamanda aslinda onu demek istedim ama diyişim biraz yanlis oldu galibaTez zamanda olmasın, beklesin zamanını ⚘ Allah razı olsun valla bende dua ediyorum isteyen herkese nasip olsun hayırlı sağlıklı evlatlar diye.
Anladım canım şaka yapıyorum. ❤Yani tez zamanda aslinda onu demek istedim ama diyişim biraz yanlis oldu galiba
Rabbim yardımcın iz olcak insanlahh insanlah sağ salim bebeğini kucağına alır buraya da yazarsınHiç bir fikrim yok üstüne birde sancım çıktı. Duaya ihtiyacım var, mesajımı gören herkesten rica ediyorum. Bebeğimle ikimize dua edin , sağ salim kavuşalım.
Bu kaybetme korkusu berbat bir durum
İnşallah canım sağol Allah razı olsunRabbim yardımcın iz olcak insanlahh insanlah sağ salim bebeğini kucağına alır buraya da yazarsın
Bizde hataya gitme planı yaptikta bakalım inşallahHatay istiyoruz inşallah
Sen hataydamisin şimdi tatlımaa çok iyi canım gelin buralara sıcak ama
sen de iyi olursun canım inşallah iyi beslen