- 25 Ağustos 2019
- 61.164
- 114.369
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.981
Bilmiyorumm tugafımm hiç ne kahve içesim var ne diyet yapasımm herseyden cok zorlaniyorum evden cikasim yok disari ciksam sıcaklı berbatt bilmiyorum yaaNiye kiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorumm tugafımm hiç ne kahve içesim var ne diyet yapasımm herseyden cok zorlaniyorum evden cikasim yok disari ciksam sıcaklı berbatt bilmiyorum yaaNiye kiz
Eskiden tatilde kafa dinleyelim diyorduk simdi ses istiyoruz dünyanın dengesini değiştirdiler.Oda haklisin bitanem vallaa korona yakımlarımizı bile soguttuu eve gelen gidenimiz yok artik eskisi gibi ne kotü bsie ya
Havalardan hep bunaltıcı çünkü canımBilmiyorumm tugafımm hiç ne kahve içesim var ne diyet yapasımm herseyden cok zorlaniyorum evden cikasim yok disari ciksam sıcaklı berbatt bilmiyorum yaa
Aynenn yaaaa oyle bi hale geldiikkEskiden tatilde kafa dinleyelim diyorduk simdi ses istiyoruz dünyanın dengesini değiştirdiler.
Aynen ya balkonda sigarayı bitiremiyorum yanıyorum sıcaktan söndürüp giriyorum vallahiHavalardan hep bunaltıcı çünkü canım
YaptiginŞu ifadeye bayıliyorumm yaaHavalardan hep bunaltıcı çünkü canım
Aaa neden kızBuaralar kahveyi ben bıraktımm artıkkk
Içme icme bırakAynen ya balkonda sigarayı bitiremiyorum yanıyorum sıcaktan söndürüp giriyorum vallahi
BendeeeeeYaptiginŞu ifadeye bayıliyorumm yaa
Asosyale soyledim ahanda sana da diyorum sonra kizcan banaAaa neden kız
Ben seviyorum tatlim onu aşk yaşıyoruzIçme icme bırak
Uyanıga bak copy pasteAsosyale soyledim ahanda sana da diyorum sonra kizcan bana
Bilmiyorumm tugafımm hiç ne kahve içesim var ne diyet yapasımm herseyden cok zorlaniyorum evden cikasim yok disari ciksam sıcaklı berbatt bilmiyorum yaa
Keyifciyim diyorsun yaniBen seviyorum tatlim onu aşk yaşıyoruz
Yoksa birakamayanlardan degilim
Adet sendromu galiba kuzumBilmiyorumm tugafımm hiç ne kahve içesim var ne diyet yapasımm herseyden cok zorlaniyorum evden cikasim yok disari ciksam sıcaklı berbatt bilmiyorum yaa
Hahahahha aynisi ni dicemm diye dedim yapistiriyimUyanıga bak copy paste
Canim cok geçmiş olsun, ilaclari kullandın mı ağır mi hafif mi atlattinBide kizlar cokta korkuyorum ben korona olmustum bise cikcak diye korkuyorum gene adetim gecikcek diye korkuyorum
Korkarsan daha çok üstüne gelir canım, ası sıran hastalık geçirdiğin için verilmiyor dimiBide kizlar cokta korkuyorum ben korona olmustum bise cikcak diye korkuyorum gene adetim gecikcek diye korkuyorum
Hem o hem gecikecek gene diye korkuyorum gecen 26 gun geciktiAdet sendromu galiba kuzum
MantıklıHahahahha aynisi ni dicemm diye dedim yapistiriyim