- 18 Kasım 2020
- 20.568
- 49.638
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.901
İYİYİM canım sen nasılsınGünaydın minnoşum Nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İYİYİM canım sen nasılsınGünaydın minnoşum Nasılsın
Siz dersinizde olmazmıbal gibi oldu
Son günleri sanırım okulun değilmi afiyet olsun inşallah hepimiz iyi olalım ablacımOhhh ohh hep iyi ol.
Ben de iyiyim bitki çayına geçtim birazdan okula geçeceğim. Sınavlar var halledip geleyim.
Afiyet olsun şimdiden canım bu sabah erkenden canım istedi yaptım içtimGünaydın canım Daha icemedim birazdan yapacam
Siz dersinizde olmazmı
Son günleri sanırım okulun değilmi afiyet olsun inşallah hepimiz iyi olalım ablacım
Afiyet olsun şimdiden canım bu sabah erkenden canım istedi yaptım içtim
Bende iyiyim Allaha şükür temizlik yapacam vallaİYİYİM canım sen nasılsın
Sana da afiyet olsun canım.Siz dersinizde olmazmı
Son günleri sanırım okulun değilmi afiyet olsun inşallah hepimiz iyi olalım ablacım
Afiyet olsun şimdiden canım bu sabah erkenden canım istedi yaptım içtim
kolay gelsin canımBende iyiyim Allaha şükür temizlik yapacam valla
Sana da afiyet olsun canım.
Sağol aşk görüşürüz o zamankolay gelsin canım
Görüşürüz canımSağol aşk görüşürüz o zaman
GünaydınRöraaayyyyďddddııııınnnnnnnnnn
Ne be bu gunaydın sırf iştesin diye böyle yazıyon diye düşünüyorum yoksa biliyosun kısa msjlari hic sevmemGünaydın
hastahaneye gidiyordum canım ya kız kardeşim rahatsızlandı onu götürdüm şimdi geldim işe tekrar nasılsın bakalımNe be bu gunaydın sırf iştesin diye böyle yazıyon diye düşünüyorum yoksa biliyosun kısa msjlari hic sevmem
çok sıcak değil mi afiyet olsun canımEki Görüntüle 2879002
Ben bugün böyleyim
Pet bardaklara buz yapıyorum suyun içine atar atmaz eriyor trakya böyleyse entep ne haldedir tahmin bile edemiyorumçok sıcak değil mi afiyet olsun canım
yanıyoruz vallah gaziantep hava durumu - Google'da AraPet bardaklara buz yapıyorum suyun içine atar atmaz eriyor trakya böyleyse entep ne haldedir tahmin bile edemiyorum
Kurutmalık mevsimi gelmiş balcan olsa da yesekyanıyoruz vallah gaziantep hava durumu - Google'da Ara
bayramdan sonra başlarız kurutmalığaKurutmalık mevsimi gelmiş balcan olsa da yesek
Geçen sene kaynanam yollamıştı kurutmalik. Kuru dolma yerken kendimden geçiyorum var ya. Bi de et yerken aynı zevki aliyorumbayramdan sonra başlarız kurutmalığa
gönderiyim sana istersenGeçen sene kaynanam yollamıştı kurutmalik. Kuru dolma yerken kendimden geçiyorum var ya. Bi de et yerken aynı zevki aliyorum
Acılı sumaklı olsa şimdi ne yerim ha