Eki Görüntüle 2879025 hastane kahvesiyle selamlar hepinize. Bugün çıkacaktık ama kanımdaki enfeksiyon artmış bugünde buralıyız. Allah yardımcımız olsun hepimizin...
Ooyyy canim benimm aklimdaydin hep bugun islerim vardi giremedim pekkk simdi nasilsin pekii niye boyle oluyor

Ooyyy canim benimm aklimdaydin hep bugun islerim vardi giremedim pekkk simdi nasilsin pekii niye boyle oluyor
Hiç bir fikrim yok üstüne birde sancım çıktı. Duaya ihtiyacım var, mesajımı gören herkesten rica ediyorum. Bebeğimle ikimize dua edin , sağ salim kavuşalım.
Bu kaybetme korkusu berbat bir durum

Hiç bir fikrim yok üstüne birde sancım çıktı. Duaya ihtiyacım var, mesajımı gören herkesten rica ediyorum. Bebeğimle ikimize dua edin , sağ salim kavuşalım.
Duamdasin bitanemm allahh tez zamanda sağlıklı kucağına almayı naisp etsin be kuzum benimm

Rabbim yardımcın iz olcak insanlahh insanlah sağ salim bebeğini kucağına alır buraya da yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…