- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.881
Hepinize hayırlı geceler kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor herşeyin normal diyor ama ben 7 8 ayda adet oluyorum canım neyim var bilmiyorumPko varmıydı sende canım
Ben cumartesiyi daha çok severdim hep
Daha vakti gelmemiştir canım Rabbim hayırlısıyla bebeknsahibi olursun inşallahDoktor herşeyin normal diyor ama ben 7 8 ayda adet oluyorum canım neyim var bilmiyorum
Amin canım isteyen herkes bebeğini kucağına alır inşAllahDaha vakti gelmemiştir canım Rabbim hayırlısıyla bebeknsahibi olursun inşallah
Günaydın bal kızGünaydın kızlarr sabah kahvesi içen varmı
Abla ben mimariye ismimi değiştirdimGünaydın bal kız
Sade nescafe içildi canım. sanırım senin de niyetin var içtiysen afiyet olsun sağlıklı uyanişlar olsun...seni ilk kez gördüm. Ben Meryem .
Ayyy iyi ki duymamişim böyle yabancı bir ismin tanıdık çıkması sürpriz oluyor.Abla ben mimariye ismimi değiştirdim
buraya yazmadım galiba kusura bakmayın
Afiyet olsun ablacım sana da ben de şimdi yapıyorum canım istedi sabah sabah hem miğdem de şişlik var biraz rahatlatır
Ayyy iyi ki duymamişim böyle yabancı bir ismin tanıdık çıkması sürpriz oluyor.
Kusur olur mu bebeğim. Yeni adın hayırlı olsun pek tatlı bal gibimmidendeki şişlik gazdır çabuk geçer sabahları oluyor gece soğuk bir şey yiyip ictiysen ondandır. gecmis olsun.
bal gibi oldu
Çok teşekkür ederim ablacım. Jou ve Minnosprenses imin beğenmesiyle yaptım sonra bende çok beğendim hiç yemedim aslında ama şuan daha iyi rahatladım şükür
Sen nasılsın iyisindir inşallah
Ohhh ohh hep iyi ol.
Çok teşekkür ederim ablacım. Jou ve Minnosprenses imin beğenmesiyle yaptım sonra bende çok beğendim hiç yemedim aslında ama şuan daha iyi rahatladım şükür
Sen nasılsın iyisindir inşallah
kolay gelsin ablacım nasılsınOhhh ohh hep iyi ol.
Ben de iyiyim bitki çayına geçtim birazdan okula geçeceğim. Sınavlar var halledip geleyim.
Teşekkür ederim bitanem sana da kolay gelsin. Sabah saatleri serin oluyor balkon inanılmaz güzellikte. Öğleden sonra napicaz bilmiyorum.kolay gelsin ablacım nasılsın
teşekkür ederim ablacım evet burasıda öyle ofiste allahtan klima var açtım ama klimada beni rahatsız ediyorTeşekkür ederim bitanem sana da kolay gelsin. Sabah saatleri serin oluyor balkon inanılmaz güzellikte. Öğleden sonra napicaz bilmiyorum.
Klima açına dikkat et...ayarını iyi yap direkt sana denk gelmesin . Yaz gribini ben çok yaşarım hep klima kaynaklı ....Allah'ım affet hiç sevemedim yaz mevsimini...teşekkür ederim ablacım evet burasıda öyle ofiste allahtan klima var açtım ama klimada beni rahatsız ediyor
bede aşırı sıcağı sevemiyorum abla fena basıyor beniKlima açına dikkat et...ayarını iyi yap direkt sana denk gelmesin . Yaz gribini ben çok yaşarım hep klima kaynaklı ....Allah'ım affet hiç sevemedim yaz mevsimini...
Günaydın canım Daha icemedim birazdan yapacamGünaydın kızlarr sabah kahvesi içen varmı
günaydın tatlımGünaydın canım Daha icemedim birazdan yapacam
Günaydın minnoşum Nasılsıngünaydın tatlım