• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın bal kız :KK60: :KK25:
Sade nescafe içildi canım. :kahve: sanırım senin de niyetin var :rapci:içtiysen afiyet olsun sağlıklı uyanişlar olsun...:KK68:seni ilk kez gördüm. Ben Meryem . :KK25:
Abla ben mimariye ismimi değiştirdim☺️:KK60:
buraya yazmadım galiba kusura bakmayın😬
Afiyet olsun ablacım sana da ben de şimdi yapıyorum canım istedi sabah sabah hem miğdem de şişlik var biraz rahatlatır 🤗❤️❤️

Günün ilk kahvesi benden gelsin❤️😍
Evde 2 yudum kadar su kalmış 10 11e kadar idare etmem gerek 😬🙄🙄 4DA7E0EA-A34C-45DF-BBFF-85100AD4798D.jpeg

Abla ben mimariye ismimi değiştirdim☺️:KK60:
buraya yazmadım galiba kusura bakmayın😬
Afiyet olsun ablacım sana da ben de şimdi yapıyorum canım istedi sabah sabah hem miğdem de şişlik var biraz rahatlatır 🤗❤️❤️
Ayyy iyi ki duymamişim böyle yabancı bir ismin tanıdık çıkması sürpriz oluyor. :KK76:
Kusur olur mu bebeğim. Yeni adın hayırlı olsun pek tatlı bal gibim:KK60:midendeki şişlik gazdır çabuk geçer sabahları oluyor gece soğuk bir şey yiyip ictiysen ondandır. :KK25:gecmis olsun.

Ayyy iyi ki duymamişim böyle yabancı bir ismin tanıdık çıkması sürpriz oluyor. :KK76:
Kusur olur mu bebeğim. Yeni adın hayırlı olsun pek tatlı bal gibim:KK60:midendeki şişlik gazdır çabuk geçer sabahları oluyor gece soğuk bir şey yiyip ictiysen ondandır. :KK25:gecmis olsun.
🤗🤗:KK68::KK68:
Çok teşekkür ederim ablacım. Jou Jou ve Minnosprenses Minnosprenses imin beğenmesiyle yaptım sonra bende çok beğendim 😍🤗 hiç yemedim aslında ama şuan daha iyi rahatladım şükür 😍🤗
Sen nasılsın iyisindir inşallah 🥰

🤗🤗:KK68::KK68:
Çok teşekkür ederim ablacım. Jou Jou ve Minnosprenses Minnosprenses imin beğenmesiyle yaptım sonra bende çok beğendim 😍🤗 hiç yemedim aslında ama şuan daha iyi rahatladım şükür 😍🤗
Sen nasılsın iyisindir inşallah 🥰
Ohhh ohh hep iyi ol. :KK54:
Ben de iyiyim bitki çayına geçtim birazdan okula geçeceğim. Sınavlar var halledip geleyim. :süslü:

teşekkür ederim ablacım evet burasıda öyle ofiste allahtan klima var açtım ama klimada beni rahatsız ediyor
Klima açına dikkat et...ayarını iyi yap direkt sana denk gelmesin . Yaz gribini ben çok yaşarım hep klima kaynaklı ....Allah'ım affet hiç sevemedim yaz mevsimini...:KK43:

Back