- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.481
Birdahakine çekicekben hiç çekinmem çekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birdahakine çekicekben hiç çekinmem çekerim
HADİ YAO kadar süt kahvenin rengini bile değiştirmez kız
vallahii ben şakır şakır akıyor sandım yalan yokMi-Ok Yun öyle bir dedi ki dün herkes şakır şakır akıyor sandı geldi dediğim bir damla
Öyle olsa eve inek sütü sokmam bi dahavallahii ben şakır şakır akıyor sandım yalan yok
evett kesinlikle doğru hep Mi-Ok Yun yüzündenn hepimizi sütte süt süt geldide süt diyeee konuşturduu bende nede çok akıyomuş dedim sütüÖyle olsa eve inek sütü sokmam bi daha
Ben öyle sandımMi-Ok Yun öyle bir dedi ki dün herkes şakır şakır akıyor sandı geldi dediğim bir damla
Yok kız bi bebek doyurmazevett kesinlikle doğru hep Mi-Ok Yun yüzündenn hepimizi sütte süt süt geldide süt diyeee konuşturduu bende nede çok akıyomuş dedim sütü
Bazen çok inandırıcı olabiliyorum
Senin hazırlıklar nasıl gidiyor?Ben öyle sandım
Baya stresli gidiyor hala çok eksik var yaSenin hazırlıklar nasıl gidiyor?
Her şey tamam olsun diye uğraşma kafayı yersin bir şeyler illa eksik kalıyor çok takılma. Acil olanları aldıysan gerisi evlenince de tamamlanır.Baya stresli gidiyor hala çok eksik var ya
Ne akıyorduMi-Ok Yun öyle bir dedi ki dün herkes şakır şakır akıyor sandı geldi dediğim bir damla
Baya stresli gidiyor hala çok eksik var ya
İnşallah canım benimYaa canım benim şu son 2 kelimen içimi ısıttı inşallah hayırlısını diliyorum rabbimden her zaman canım
Sen nasılsınn varmı gelen giden beklemedemisin
Doğurmadan sütüm geldi de onun muhabbeti halaNe akıyordu
Doğurmadan sütüm geldi de onun muhabbeti hala
Kk beni şekeri olan sütü gelen kadın olarak biliyor artıkTüm sitenin haberi oldu sanki Kalan var mı ki