- 19 Ocak 2017
- 7.024
- 20.422
- 348
- 37
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.501
Kk beni şekeri olan sütü gelen kadın olarak biliyor artık
Şekerli Süt olarak nickini güncellesek mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kk beni şekeri olan sütü gelen kadın olarak biliyor artık
Ben kaldım ya,Tüm sitenin haberi oldu sanki Kalan var mı ki
Kimse bunun eski nicki neydi diye düşünmezŞekerli Süt olarak nickini güncellesek mi
Ben kaldım ya,
Eşinin ne işi varmış ne alaka sorduğu soruya düşüncesizOglum okula basliycak okul görüşmeleri var, babasıyla boşandık, yeni esi falan beraber gidelim mi diye sordu. Bende zorunlu haller olmadıkça sizinle bir arada olmak istemiyorum dedim. Bencillik yapmis olmuyorum dimi. Kendisiylede bir araya gelmek istemiyorum ama çocuktan dolayi mecbur. Canim cok sikildi.
HahahaAhahaahah zincire vuralım artık seni buralardan çıkmak yok pareyi bdvde görenler hemen çekelesin buraya kızlar
Tamam o zaman duymayan kalmadıSenle sondu galiba
Ne sütü yemek ödülü pınar süt mü ne olmuş kurabiyem ben yoktum yaBen kaldım ya,
Tamam o zaman duymayan kalmadı
Ne sütü yemek ödülü pınar süt mü ne olmuş kurabiyem ben yoktum ya
Parem de mahpustan yeni çıktı onun da haberi yokGarantiye alıp profile mi yazsam dedirttin çatlak
Parem de mahpustan yeni çıktı onun da haberi yok
Eyvaahh yandin desene daha kahve görmedimi geldiğiniHahaha
Daha kahveden isiticem bir sürü laf kulak cekile dayak yiye bi hal oldum
Görmedi o hiç acımıyor fena dövüyor hemde laflariylaEyvaahh yandin desene daha kahve görmedimi geldiğini
Ahaha gitme istiyor oda açık sözleriyle anlatıyorGörmedi o hiç acımıyor fena dövüyor hemde laflariyla
Aynen bekliyorum neler diyecek bakalım deli kahveAhaha gitme istiyor oda açık sözleriyle anlatıyor
Hadi gelsin bakalımAynen bekliyorum neler diyecek bakalım deli kahve
Yok diyete ara verdim sözde bugün başlayacak tim vazgeç tım haftaya başlıyor um herhangi bir takıma dahilmisin sendeDiyetmii sende ben gibi
Yok abla yaa haftaya inşa nlah hiç dikkat etmiyor um 1 ay olck diyeti bira kaliAfiyet olsun bitanem bol bol erisin gereksiz yağlar.
Adamın umrunda mi sanki esim açısından sorun degilmis diyor benim gelmem. Sanki ölüyordum esinle gidelim diyeEşinin ne işi varmış ne alaka sorduğu soruya düşüncesiz