• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günler sonra veya ay sonra
IMG_20210625_153456_N.jpg
bir kahve ictim Minnoş.
Nasılsın?
Sizler nasılsınız bu konuya takılan diğer kizlar, arkadaslarim?

Maşallah maşallah Sıkıntı olmasın inşallah canım benim Rabbim seninle 🥰🥰😍😍
Yaa canım benim şu son 2 kelimen içimi ısıttı 🤗😍😍 inşallah hayırlısını diliyorum rabbimden her zaman canım 🤗
Sen nasılsınn varmı gelen giden beklemedemisin 🤗

Zaten kabul etmedim tek geliyorsan gelirim yoksa gelmem dedim. Bencillik mevzusu şu ben eşimle gelicem istemiyorsan gelme deseydi asla gitmiycektim. Oglum ortada bu konuda bencillik mi yapmış olurdum
Her halükarda senin gitmen uygun. Cocuk senin de cocugun. Adam kiminle gelirse gelsin bosver, sen cocugun için koşturuyorsun, cabaliyorsun.

sen annesi olarak orada olmalısın
Her halükarda senin gitmen uygun. Cocuk senin de cocugun. Adam kiminle gelirse gelsin bosver, sen cocugun için koşturuyorsun, cabaliyorsun.
Canim dogru ama bu çocuk 40 derece ateşle hastanede yatarken bile gelmedi biz hastanede sabahladık o uykusuzum dedi uyudu. Kres baktık beraber gitmemiz gerek dedim gelmedi, ben ayri o ayrı gitti vs vs. Simdide ben böyle bir insanla bir arada bulunmak dahi istemiyorum, yeni eşiyle hic çekemem, bi yandan mecbur kalacağım zamanlar olucak. Bu gerçekten hoşlanmıyorum hic.

Back