• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oglum okula basliycak okul görüşmeleri var, babasıyla boşandık, yeni esi falan beraber gidelim mi diye sordu. Bende zorunlu haller olmadıkça sizinle bir arada olmak istemiyorum dedim. Bencillik yapmis olmuyorum dimi. Kendisiylede bir araya gelmek istemiyorum ama çocuktan dolayi mecbur. Canim cok sikildi.

Oglum okula basliycak okul görüşmeleri var, babasıyla boşandık, yeni esi falan beraber gidelim mi diye sordu. Bende zorunlu haller olmadıkça sizinle bir arada olmak istemiyorum dedim. Bencillik yapmis olmuyorum dimi. Kendisiylede bir araya gelmek istemiyorum ama çocuktan dolayi mecbur. Canim cok sikildi.
Bence bencillik değil. Gelmesin mümkünse eski eşinle senin gitmen daha doğru

neden geliyor ki yeni eşi seninki bencillik değil kesinlikle olması gereken bu

• Beğen
Reactions: Jou
Back