- 25 Ağustos 2019
- 61.154
- 114.318
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.521
Bende cok zorlaniyorum yaa birakicam gibiYok diyete ara verdim sözde bugün başlayacak tim vazgeç tım haftaya başlıyor um herhangi bir takıma dahilmisin sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cok zorlaniyorum yaa birakicam gibiYok diyete ara verdim sözde bugün başlayacak tim vazgeç tım haftaya başlıyor um herhangi bir takıma dahilmisin sende
Diyetin lafı bile moralimi bozmaya yetiyor o kadar sevmiyorum şerefimle şişko gezerim modundayımYok abla yaa haftaya inşa nlah hiç dikkat etmiyor um 1 ay olck diyeti bira kali
Ben yıllardır biktim azıcıkta şerefsiz gezmek istiyorumDiyetin lafı bile moralimi bozmaya yetiyor o kadar sevmiyorum şerefimle şişko gezerim modundayım
Uzun zamandır ben de dikkat ediyorum bugün aylar sonra ilk defa dondurma yedim çok tatlı geldi. Aslında insan alışınca aklina da gelmiyormuş abur cubur tatliBen yıllardır biktim azıcıkta şerefsiz gezmek istiyorum
O zaman da sende benim gibi olmak istiyorsun canimsin. Verelim kiloları giyelim cicileriUzun zamandır ben de dikkat ediyorum bugün aylar sonra ilk defa dondurma yedim çok tatlı geldi. Aslında insan alışınca aklina da gelmiyormuş abur cubur tatli
o kabın içinde kurabiyemi varrrEki Görüntüle 2877835 gelinde icelimm
Selam kızlar naptınız canlarım
ben aynı monotonn evdee 4 duvar
neyin efkarıı buu neye efkarladın hele bide bunu dinledim şuan hepten içim şişştii sağol yaffff
sana gelsin ben almiiiiyimmmmmAman sabahtan beri ev temizligi yemek vs. Öldüm bittim bi efkar bastı
Kek yaptimm icinde ne istersen var. Kesme tahtasini bulamadim bademleri butun butun attim icine yarin daha guzel manzaralari atarimmo kabın içinde kurabiyemi varrr
ellerine sağlıkkkkk manzara süperrrrrrrr
olurr eviniz bahçelimi :)Kek yaptimm icinde ne istersen var. Kesme tahtasini bulamadim bademleri butun butun attim icine yarin daha guzel manzaralari atarimm
Napıyon nasılsın dünden bugüneOhhhh beeeee
iyiyimm kuzucum nasıl oliyimm eşim işte ben evde tekim öyle bi bakınıp duruyorum çoğunu buralarda takılıyorum :)Napıyon nasılsın dünden bugüne
Dedim ya bugün kendi,i temizlige fazla kaptirdkm baska da bisey yok iyi yoruldum amaiyiyimm kuzucum nasıl oliyimm eşim işte ben evde tekim öyle bi bakınıp duruyorum çoğunu buralarda takılıyorum :)
sen napıyinnn
evettt sen ev işle uğraştınn ohh miss gibi ev cillopp gibi olmuşturrrDedim ya bugün kendi,i temizlige fazla kaptirdkm baska da bisey yok iyi yoruldum ama
İnşAllah canımHer şey tamam olsun diye uğraşma kafayı yersin bir şeyler illa eksik kalıyor çok takılma. Acil olanları aldıysan gerisi evlenince de tamamlanır.