Maşallah maşallah Sıkıntı olmasın inşallah canım benim Rabbim seninle
Yaa canım benim şu son 2 kelimen içimi ısıttı inşallah hayırlısını diliyorum rabbimden her zaman canım
Sen nasılsınn varmı gelen giden beklemedemisin

Zaten kabul etmedim tek geliyorsan gelirim yoksa gelmem dedim. Bencillik mevzusu şu ben eşimle gelicem istemiyorsan gelme deseydi asla gitmiycektim. Oglum ortada bu konuda bencillik mi yapmış olurdum
Her halükarda senin gitmen uygun. Cocuk senin de cocugun. Adam kiminle gelirse gelsin bosver, sen cocugun için koşturuyorsun, cabaliyorsun.

sen annesi olarak orada olmalısın
Her halükarda senin gitmen uygun. Cocuk senin de cocugun. Adam kiminle gelirse gelsin bosver, sen cocugun için koşturuyorsun, cabaliyorsun.
Canim dogru ama bu çocuk 40 derece ateşle hastanede yatarken bile gelmedi biz hastanede sabahladık o uykusuzum dedi uyudu. Kres baktık beraber gitmemiz gerek dedim gelmedi, ben ayri o ayrı gitti vs vs. Simdide ben böyle bir insanla bir arada bulunmak dahi istemiyorum, yeni eşiyle hic çekemem, bi yandan mecbur kalacağım zamanlar olucak. Bu gerçekten hoşlanmıyorum hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…