- 19 Kasım 2020
- 22.016
- 48.105
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #3.461
Çatlağımmm iyiiyim sen nasılsınSen nasılsın mimariyemher şey yolunda mı
hem ordan hem buradaKafalar şekerleniyor hafiften
Maşallah maşallah Sıkıntı olmasın inşallah canım benim Rabbim seninleÇatlağımmm iyiiyim sen nasılsınyolunda gibi görünüyor. Görünen bir sıkıntı yok şuanlık
çok şükür iş güç derken aişiri derece yorgun düştümIyi sen nasılsın
Bence bencillik değil. Gelmesin mümkünse eski eşinle senin gitmen daha doğru
Zaten kabul etmedim tek geliyorsan gelirim yoksa gelmem dedim. Bencillik mevzusu şu ben eşimle gelicem istemiyorsan gelme deseydi asla gitmiycektim. Oglum ortada bu konuda bencillik mi yapmış olurdumneden geliyor ki yeni eşi seninki bencillik değil kesinlikle olması gereken bu
He ya bu emojiden farkım yokhem ordan hem burada
Yaa canım benim şu son 2 kelimen içimi ısıttıMaşallah maşallah Sıkıntı olmasın inşallah canım benim Rabbim seninle
sen annesi olarak orada olmalısınZaten kabul etmedim tek geliyorsan gelirim yoksa gelmem dedim. Bencillik mevzusu şu ben eşimle gelicem istemiyorsan gelme deseydi asla gitmiycektim. Oglum ortada bu konuda bencillik mi yapmış olurdum
Her halükarda senin gitmen uygun. Cocuk senin de cocugun. Adam kiminle gelirse gelsin bosver, sen cocugun için koşturuyorsun, cabaliyorsun.Zaten kabul etmedim tek geliyorsan gelirim yoksa gelmem dedim. Bencillik mevzusu şu ben eşimle gelicem istemiyorsan gelme deseydi asla gitmiycektim. Oglum ortada bu konuda bencillik mi yapmış olurdum
ben hiç çekinmem çekerimBen bugün kahvemi halamda içtim. Hemde o kAdar güzel bir fincandı ki böyle 30 40 yıllıkama çekemedim kadının gözünün önünde
afiyet olsun canım sütlü yapsaydınBugün kendimi koyu kahveyle ödüllendiriyorum
sen annesi olarak orada olmalısın
Canim dogru ama bu çocuk 40 derece ateşle hastanede yatarken bile gelmedi biz hastanede sabahladık o uykusuzum dedi uyudu. Kres baktık beraber gitmemiz gerek dedim gelmedi, ben ayri o ayrı gitti vs vs. Simdide ben böyle bir insanla bir arada bulunmak dahi istemiyorum, yeni eşiyle hic çekemem, bi yandan mecbur kalacağım zamanlar olucak. Bu gerçekten hoşlanmıyorum hic.Her halükarda senin gitmen uygun. Cocuk senin de cocugun. Adam kiminle gelirse gelsin bosver, sen cocugun için koşturuyorsun, cabaliyorsun.
O kadar süt kahvenin rengini bile değiştirmez kızafiyet olsun canım sütlü yapsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?