- 27 Mart 2019
- 29.805
- 108.811
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #3.441
Yok kız ben o mahpus damlarına daha hiç girmedim sicilim tertemiz
Yeni gelenlere hoşgeldin demişsin ya ondan bende sana sende hoşgeldin didimm
Merhaba kızlar benim bu ara biraz canim sıkkın o yüzden pek ugramadim sayfaya kusura bakmayın
Hoş geldiniz kızlaröhö öhö şeyyyy selamlarrrrr
Neyin var kiMerhaba kızlar benim bu ara biraz canim sıkkın o yüzden pek ugramadim sayfaya kusura bakmayın
nasılsınız:)Hoş geldiniz kızlar
Iyi sen nasılsınnasılsınız:)
Bdv lere çok gitmiyorum ya gitsem bende alırım kesin öğütleriTamam canım aman düşme mapus damlarına öğüt veren çok olur
çoğunlukla bana takılıyor sabah güneşimde kendisibirazda takıll oralaraaa
Bende gitmeyim diyorum turun beni diyorum bide bakmışım ordayım bide tam ortasındayımBdv lere çok gitmiyorum ya gitsem bende alırım kesin öğütleri
AhahaahahBende gitmeyim diyorum turun beni diyorum bide bakmışım ordayım bide tam ortasındayım
bencede ben de çok girmem görürsem sürüklerimAhahaahahzincire vuralım artık seni buralardan çıkmak yok pareyi bdvde görenler hemen çekelesin buraya kızlar
Off ne güzel olurdu şöyle kıyır kıyırmerhaba ağızda dağılanHanim ağa seni yerse görürsün mis kokulu tarçınlı kurabiyem ❤
Oglum okula basliycak okul görüşmeleri var, babasıyla boşandık, yeni esi falan beraber gidelim mi diye sordu. Bende zorunlu haller olmadıkça sizinle bir arada olmak istemiyorum dedim. Bencillik yapmis olmuyorum dimi. Kendisiylede bir araya gelmek istemiyorum ama çocuktan dolayi mecbur. Canim cok sikildi.Neyin var ki
Bende sana hastayım bebemmm
He ya sabahları güne beraber başlıyoruzçoğunlukla bana takılıyor sabah güneşimde kendisi
Aynenn artık belebencede ben de çok girmem görürsem sürüklerim
Bence bencillik değil. Gelmesin mümkünse eski eşinle senin gitmen daha doğruOglum okula basliycak okul görüşmeleri var, babasıyla boşandık, yeni esi falan beraber gidelim mi diye sordu. Bende zorunlu haller olmadıkça sizinle bir arada olmak istemiyorum dedim. Bencillik yapmis olmuyorum dimi. Kendisiylede bir araya gelmek istemiyorum ama çocuktan dolayi mecbur. Canim cok sikildi.
vuramaz o geç uyanıyor
He ya sabahları güne beraber başlıyoruzbizimkisi bir aşk hikayesi nişanlısı beni vuracak
neden geliyor ki yeni eşi seninki bencillik değil kesinlikle olması gereken buOglum okula basliycak okul görüşmeleri var, babasıyla boşandık, yeni esi falan beraber gidelim mi diye sordu. Bende zorunlu haller olmadıkça sizinle bir arada olmak istemiyorum dedim. Bencillik yapmis olmuyorum dimi. Kendisiylede bir araya gelmek istemiyorum ama çocuktan dolayi mecbur. Canim cok sikildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?