- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.401
Hoş geldin yaaaaaarBilin bakalım ben kimim
O bir Yasmin ..çiçekler kraliçesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin yaaaaaarBilin bakalım ben kimim
Evet benim o çilerler kraliçesi denebilirHoş geldin yaaaaaar
O bir Yasmin ..çiçekler kraliçesi
Sensin tabi ki ..çiçekli bahçemizin sınırlarını fazla aşma bak sonra üzülüyoruz. Kendi adıma ben iyiyim canım. Bildiğim kadarıyla herkes iyi. İnşallah seni görünce daha iyi olurlar. Bugün minnoşuma denk gelemedim işleri sanırım yoğun...Evet benim o çilerler kraliçesi denebilir
Iyimisin canım
Herkes iyimi
⚘Rabbim sağlıkla kavuştursun canım. seninle beraber biz de çok heyecanlıyız.
Yeni arkadaşlar gelmişler burası şenlenmişSensin tabi ki ..çiçekli bahçemizin sınırlarını fazla aşma bak sonra üzülüyoruz. Kendi adıma ben iyiyim canım. Bildiğim kadarıyla herkes iyi. İnşallah seni görünce daha iyi olurlar. Bugün minnoşuma denk gelemedim işleri sanırım yoğun...
bende çok özledim otur papatya çayı demledim yorgunluk alırYeni arkadaşlar gelmişler burası şenlenmiş
Mahpustan çıktım geldim şimdi minnoş gelir bir çay ikram eder bana özledim
Minnosprenses
evet abla denk gelemedik ne yapıyorsun bakalımSensin tabi ki ..çiçekli bahçemizin sınırlarını fazla aşma bak sonra üzülüyoruz. Kendi adıma ben iyiyim canım. Bildiğim kadarıyla herkes iyi. İnşallah seni görünce daha iyi olurlar. Bugün minnoşuma denk gelemedim işleri sanırım yoğun...
Oy kuzum benim tatlı dillimbende çok özledim otur papatya çayı demledim yorgunluk alır
Daaaaaaanssssevet abla denk gelemedik ne yapıyorsun bakalım
özlendin parem benimOy kuzum benim tatlı dillim
cuma günü çok yi oluyorum abla çok şükür birde kg vermişim nasıl mutluyum anlatamamDaaaaaaanssss
Sen nasılsın bitanemmmm
Merhaba çok teşekkür ederimHoş geldin canım senin işin uzun kuzum ya daha etiketlemeyi öğreteceğiz sana bdv ne diye soracaksın , +18' e girince herkes görüyor mu diye düşüneceksin...neyse zamanla hepsini aşacağız. merhaba bu arada ben Meryem
Kız zaten hergun birsuru cigniyorum ağzım kirilcakIcmene gerek yokk okadarr sakız çiğne eşimde biraktiginda hep sakız çiğnedi
ben severim sakızKız zaten hergun birsuru cigniyorum ağzım kirilcak
Kimsede gormemisssDaha geçen hafta orkidelerimin hepsi dökülmüştü şubattan kalan doğum günü hediyemdii ama buhafta tekrar açılmaya başladılarr yeni açılacak olan orkidelerime masaallahh diyinEki Görüntüle 2877659
Geldim hayatım geldim sıkı tut elimden bir daha gitmeyimMssPARE kizz geldinmii sonundaa
afiyet olsun canım maşallahDaha geçen hafta orkidelerimin hepsi dökülmüştü şubattan kalan doğum günü hediyemdii ama buhafta tekrar açılmaya başladılarr yeni açılacak olan orkidelerime masaallahh diyinEki Görüntüle 2877659
2 gun yoktun yaaaaaa cok geldi banaaa yorunlarini bile okudumm hic kotu seylerde gormedim ben hic haketmedin yaGeldim hayatım geldim sıkı tut elimden bir daha gitmeyim
Sagoll minnoşummafiyet olsun canım maşallah
Diğer yerimize bak çatlağa yazdım bak sende vardın o topikte canım sadece benle değil baskalriylada polimige girdi ama ben banlandim2 gun yoktun yaaaaaa cok geldi banaaa yorunlarini bile okudumm hic kotu seylerde gormedim ben hic haketmedin ya