- 25 Ağustos 2019
- 61.154
- 114.316
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #3.281
Oohh olsun canim saglik olsun genede dikkat ett bebislerin kucagina gelcek elbett cok guzel olcakKeşke ağır geldiğinden yatsam ilki düşük olunca koca kişisi kalkarsan düşerse diye korka korka bir yatırdı beni yatış o yatış. Benimde canıma minnet kalkmadım. Şimdi herkes bana hizmette. Saygıda kusur etmiyorlar saolsunlar
Kayinvalide kayinpeder hala ve 2 cocukBen boşuna sana Mevlana soyundan gelmişsin demedim. 2 yıl iyi dayanmışsın 2 ay bana yettide arttı bile
Ben seviyordum ya neseli guzel geciyorduOlsunn iyi anlaşabildinizmi peki aynı evde
Düşüce gücüyle aütlendinsen doğruda bilirsinIstanbula bağlı ama istanbulla alakasız bir yer
Yaa birkaç gündür doğumda hemen gelir mi sütüm diye düşüne düşüne bugün doğurmadan sütüm geldiartık doğurabilirim diyorum şimdi de bunu düşünerek doğurmayayım diye uğraşıyor
Kayinvalide kayinpeder hala ve 2 cocuk
Ben seviyordum ya neseli guzel geciyordu
Ooo masaallahh anlaşmak onemli iste kimileri çekemiyorduu eşin çok sansli senin gibi kaynanasiyla evde yasamasi guzel vakit gecirmesiKayinvalide kayinpeder hala ve 2 cocuk
Ben seviyordum ya neseli guzel geciyordu
Oohh olsun canim saglik olsun genede dikkat ett bebislerin kucagina gelcek elbett cok guzel olcaketsinler sana hizmet bosverr daha buzamani arican hizmet etmislerdi bana diye
Ben de öyle düşünmüştüm şok oldum. Bi de iki katı para isterler gibi hesapladım hep. Ama senin doktorun benimkine bin basarBenim yerimede doğurabilir misinFazla ucuz diğer böbreğinide alıversinler
Kız ben 10.000 gözden çıkardım daha sormadım bile
Kız tokoçin nere irmet nereBen martin sonunda gitmistim istanbulda kavacik medistatede oya gökmen doktor ona gittim danistim test yaptirdim herseyim cok ii normal ciktii adetliyken gitcektimm sonra korona oldum nisanda koronayi atlatmaya calistimm epeyy korona vucudumla ugrasti hormonumu etkiledi sanirim adetim 1 ay geciktii sonra esim temmuzda gideriz bayram iznindede cikiyor temmuzda ilkhafta regl olunca gidicem kan vercem ona bakicak oyle baslicaz
Evett pahalii degill cok ucuzz orasi oyuzden encok orasi tercih ediliyor yok ben tepe tarafinda oturuyorum biliyomusun bilmiyorum ama istanbula giden kavşaga yakin tokoçine yakin hatta 5dkya irmet te10dk yakin arabayla otobuslede oyle
Sen ne güzel kalplisin maşallah yaBu devirde senin gibi kalmamıştır derdim sorsalar. Türünün son örneği olabilirsin seni sarıp sarmalamak lazım
Bak şu mevlana diyişin tam dogru zamanda dedin yaniiiSen ne güzel kalplisin maşallah yaBu devirde senin gibi kalmamıştır derdim sorsalar. Türünün son örneği olabilirsin seni sarıp sarmalamak lazım
Ben de öyle düşünmüştüm şok oldum. Bi de iki katı para isterler gibi hesapladım hep. Ama senin doktorun benimkine bin basardoktorcugumun da hakkını yemiyim ama güveniyorum kendisine
Insallahh yaaa yorulmak istemiyorum igne fln olcak amaa bazen de gözüm kesmiyo aşılamada cok yasadigim icin hep igne diye ama buseferr kararım netBen de öyle düşünmüştüm şok oldum. Bi de iki katı para isterler gibi hesapladım hep. Ama senin doktorun benimkine bin basardoktorcugumun da hakkını yemiyim ama güveniyorum kendisine
Kız tokoçin nere irmet nerebenim tokoçinle ilgili çok kötü anılarım var adını duyunca sinirleniyorum
Hayırlısı olsun canım inşallah ilk denemede tutar çok fazla yormazlar seni. Dualarımdasın
Yani zaten esim dolAyisiyla ayrildik yoksa bi sene daha beraberdikOoo masaallahh anlaşmak onemli iste kimileri çekemiyorduu eşin çok sansli senin gibi kaynanasiyla evde yasamasi guzel vakit gecirmesi
Hayirlisi olsun herseyiimmnnHayırlısı olsun bakalım bekliyoruz bizi daha ne maceralar bekliyor
Bana kötü dendiginde yani ne olursa olsun benimde anam babam var dedim kimseye saygida kusur etmedim onlarda sagolsun esim kadaf benimde yani,da oldular
Yıldız durumu işte tamamen ben detay verilmesini seviyorum doktorum da eksik olmasın bir sey sorunca tıp tarihindeki örneklere kadar sayiyorBenim doktorumun rahatlığına verecem o parayı zatenHerhalde doğumda da rahat olur. Geçmiş olsuuuun der bana
Yok yok seninki de iyi idare etti kendisini tebrik ediyorum
Haaa heyy masaallahh bide tasinmakta istemedinYani zaten esim dolAyisiyla ayrildik yoksa bi sene daha beraberdik
Yıldız durumu işte tamamen ben detay verilmesini seviyorum doktorum da eksik olmasın bir sey sorunca tıp tarihindeki örneklere kadar sayiyor
Seninki profesördu yanlış hatırlamıyorsam hala tüp doktoruna devam ediyordun
Aşılama da iğneli mi oldu? Korkma kız hepsi bebiş için sonunu düşün her sey çok güzel olacak inşallahInsallahh yaaa yorulmak istemiyorum igne fln olcak amaa bazen de gözüm kesmiyo aşılamada cok yasadigim icin hep igne diye ama buseferr kararım netvuuu noldu tokoçinla aran hahaha tokocine bile cok yakin degilim yuruyerek 30 dk
Ben inandımGördün mü yaptığını kendi anlatsın diye bekledimDurduk yere sütünü getirdi. Doğuracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?