Oohh olsun canim saglik olsun genede dikkat ett bebislerin kucagina gelcek elbett cok guzel olcak etsinler sana hizmet bosverr daha buzamani arican hizmet etmislerdi bana diye

Düşüce gücüyle aütlendinsen doğruda bilirsin

Oohh olsun canim saglik olsun genede dikkat ett bebislerin kucagina gelcek elbett cok guzel olcak etsinler sana hizmet bosverr daha buzamani arican hizmet etmislerdi bana diye

Hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz bizi daha ne maceralar bekliyor

Reactions: Jou
Benim yerimede doğurabilir misin Fazla ucuz diğer böbreğinide alıversinler
Kız ben 10.000 gözden çıkardım daha sormadım bile
Ben de öyle düşünmüştüm şok oldum. Bi de iki katı para isterler gibi hesapladım hep. Ama senin doktorun benimkine bin basar doktorcugumun da hakkını yemiyim ama güveniyorum kendisine
Kız tokoçin nere irmet nere benim tokoçinle ilgili çok kötü anılarım var adını duyunca sinirleniyorum
Hayırlısı olsun canım inşallah ilk denemede tutar çok fazla yormazlar seni. Dualarımdasın

Bana kötü dendiginde yani ne olursa olsun benimde anam babam var dedim kimseye saygida kusur etmedim onlarda sagolsun esim kadaf benimde yani,da oldular
Sen ne güzel kalplisin maşallah ya Bu devirde senin gibi kalmamıştır derdim sorsalar. Türünün son örneği olabilirsin seni sarıp sarmalamak lazım

Ben de öyle düşünmüştüm şok oldum. Bi de iki katı para isterler gibi hesapladım hep. Ama senin doktorun benimkine bin basar doktorcugumun da hakkını yemiyim ama güveniyorum kendisine

Benim doktorumun rahatlığına verecem o parayı zaten Herhalde doğumda da rahat olur. Geçmiş olsuuuun der bana
Yok yok seninki de iyi idare etti kendisini tebrik ediyorum

Insallahh yaaa yorulmak istemiyorum igne fln olcak amaa bazen de gözüm kesmiyo aşılamada cok yasadigim icin hep igne diye ama buseferr kararım net vuuu noldu tokoçinla aran hahaha tokocine bile cok yakin degilim yuruyerek 30 dk

Bana kötü dendiginde yani ne olursa olsun benimde anam babam var dedim kimseye saygida kusur etmedim onlarda sagolsun esim kadaf benimde yani,da oldular

Rabbim sana sıkıntı darlık vermesin. Kimse yapamaz senin yaptığını artık. Eşinde her zaman kıymetini bilsin inşallah Ayrıca seni yetiştiren anneninde ellerinde öperim

Benim doktorumun rahatlığına verecem o parayı zaten Herhalde doğumda da rahat olur. Geçmiş olsuuuun der bana
Yok yok seninki de iyi idare etti kendisini tebrik ediyorum
Yıldız durumu işte tamamen ben detay verilmesini seviyorum doktorum da eksik olmasın bir sey sorunca tıp tarihindeki örneklere kadar sayiyor
Seninki profesördu yanlış hatırlamıyorsam hala tüp doktoruna devam ediyordun

Değil benimki profesör herkes öyle sanıyor hep ama benim yaşım kadar tüp ve doktorluk deneyimi var Adamın doğurttuğu kız aynı hastanede hemşire olmuş çalışıyor sen düşün gerisini
Bende detayları kafama takacağımı bildiğimden iyi dedi mi yetiyor. Senin doktor bende olsa çıldırırdım herhalde

Insallahh yaaa yorulmak istemiyorum igne fln olcak amaa bazen de gözüm kesmiyo aşılamada cok yasadigim icin hep igne diye ama buseferr kararım net vuuu noldu tokoçinla aran hahaha tokocine bile cok yakin degilim yuruyerek 30 dk
Aşılama da iğneli mi oldu? Korkma kız hepsi bebiş için sonunu düşün her sey çok güzel olacak inşallah bi de sakin milletin söylediğini kafana takıp kendini strese sokma yumurtaların olgunlaşması için de embriyoların tutunması için de kafanı ne kadar boş tutarsan o kadar iyi.
Sen ücgen çizdin zaten tepe tokoçin irmet bi kere et yiyelim diye gittik eşimle oraya. Menüye bakıyorum bi yemek soruyorum yok diyor. Başka bi yemek sordum içeriye sorayim diyor 5 dk sonra gelip yok diyor. Başka bi tane daha sordum ben size olanları sayayım dedi. Saydiklarindan bi tane seçtim yalnız hanımefendi o da yok dedi. 5 dk önce var diye saydın dedim eşim de sipariş vermişti. Iptal edin dedim kalktım sinirlenip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…