- 25 Ağustos 2019
- 61.154
- 114.316
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #3.261
Hayalimdeki gibi yaptinn heyecanlandim dogruu vallaa çay yakar düser ben onu hic dusunmemistimKız yapma yanarız
Ayy o nasıl olacak
Hayalimdeki gibi yaptinn heyecanlandim dogruu vallaa çay yakar düser ben onu hic dusunmemistimgöz gore gore yakacagıdim senii
Set olsaydı kargolardım sana ama hep kırıldı sadece bir bu var birde fincan altliklari zaten kv gilin fincanlariydi
Icme icmee cocugu esecen kafein 2 tane taşıyosun karnında zormu cok agir oluyomu suanBende çok hayal etmiştim vallaha durmaya başladığından beri sırf ondan kahve içiyorum yoksa dikkat ediyordum kafeine
Vuuu hepsi kirılmış kalsınn istememmSet olsaydı kargolardım sana ama hep kırıldı sadece bir bu var birde fincan altliklari zaten kv gilin fincanlariydi
Evdeki hic bisey ben almadim hepsi kayinvalide gilin kendilerine yeni ev dizdiler bunlarda bana kaldiIcme icmee cocugu esecen kafein 2 tane taşıyosun karnında zormu cok agir oluyomu suanbende temmuzda kismetse tüp yaptircam 2 embriyo yaptircam
Vuuu hepsi kirılmış kalsınn istememm
Heee kaynananlami yasiyodunuz canisiEvdeki hic bisey ben almadim hepsi kayinvalide gilin kendilerine yeni ev dizdiler bunlarda bana kaldi
Icme icmee cocugu esecen kafein 2 tane taşıyosun karnında zormu cok agir oluyomu suanbende temmuzda kismetse tüp yaptircam 2 embriyo yaptircam
Vuuu hepsi kirılmış kalsınn istememm
Aynen iki yil beraber yasadikHeee kaynananlami yasiyodunuz canisi
Evet canım fiyat aldık geçen gün resmen bedava
Aynen iki yil beraber yasadik
Olsunn iyi anlaşabildinizmi peki aynı evdeAynen iki yil beraber yasadik
Aaa nekadar fiyatlarii orasi okadar pahali degill aslindaa bana 10 dklik yakinimda doguracan hadii bakalimmEvet canım fiyat aldık geçen gün resmen bedavainşallah böbreğimi çalmazlar
Heee galiba oylee kimisine cok agir gelirİnşallah Rabbim sanada nasip etsinÇok değişik birşey bana zorda Nosking denen arkadaş göbeksiz doğuracak İş filan yapıyordu bir ara Ben sürekli yatıyorum Kişiden kişiye değişiyor sanırım.
Normalde 7 temmuza gün verildi ama benimkiler durmuyorAaa nekadar fiyatlarii orasi okadar pahali degill aslindaa bana 10 dklik yakinimda doguracan hadii bakalimmne zaman bellimi
Heee galiba oylee kimisine cok agir gelir
Normalde 7 temmuza gün verildi ama benimkiler durmuyor2500 tl demişler eşime şok oldum. Gerçi dediğin gibi çok pahalı bi hastane değil orası.
Kız o kadar yakın mi sana orası ya kumlugeçitte falan mı oturuyorsun
Ben martin sonunda gitmistim istanbulda kavacik medistatede oya gökmen doktor ona gittim danistim test yaptirdim herseyim cok ii normal ciktii adetliyken gitcektimm sonra korona oldum nisanda koronayi atlatmaya calistimm epeyy korona vucudumla ugrasti hormonumu etkiledi sanirim adetim 1 ay geciktii sonra esim temmuzda gideriz bayram iznindede cikiyor temmuzda ilkhafta regl olunca gidicem kan vercem ona bakicak oyle baslicazJou sen nerde yaptıracaksın tüpü karar verdin mi?
Evett pahalii degill cok ucuzz orasi oyuzden encok orasi tercih ediliyor yok ben tepe tarafinda oturuyorum biliyomusun bilmiyorum ama istanbula giden kavşaga yakin tokoçine yakin hatta 5dkya irmet te10dk yakin arabayla otobuslede oyleNormalde 7 temmuza gün verildi ama benimkiler durmuyor2500 tl demişler eşime şok oldum. Gerçi dediğin gibi çok pahalı bi hastane değil orası.
Kız o kadar yakın mi sana orası ya kumlugeçitte falan mı oturuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?