Bende çok hayal etmiştim vallaha durmaya başladığından beri sırf ondan kahve içiyorum yoksa dikkat ediyordum kafeine
Icme icmee cocugu esecen kafein 2 tane taşıyosun karnında zormu cok agir oluyomu suan bende temmuzda kismetse tüp yaptircam 2 embriyo yaptircam
Set olsaydı kargolardım sana ama hep kırıldı sadece bir bu var birde fincan altliklari zaten kv gilin fincanlariydi
Vuuu hepsi kirılmış kalsınn istememm

Icme icmee cocugu esecen kafein 2 tane taşıyosun karnında zormu cok agir oluyomu suan bende temmuzda kismetse tüp yaptircam 2 embriyo yaptircam

Evdeki hic bisey ben almadim hepsi kayinvalide gilin kendilerine yeni ev dizdiler bunlarda bana kaldi

Reactions: Jou

İnşallah Rabbim sanada nasip etsin Çok değişik birşey bana zorda Nosking denen arkadaş göbeksiz doğuracak İş filan yapıyordu bir ara Ben sürekli yatıyorum Kişiden kişiye değişiyor sanırım.

Aaa nekadar fiyatlarii orasi okadar pahali degill aslindaa bana 10 dklik yakinimda doguracan hadii bakalimm ne zaman bellimi
Normalde 7 temmuza gün verildi ama benimkiler durmuyor 2500 tl demişler eşime şok oldum. Gerçi dediğin gibi çok pahalı bi hastane değil orası.
Kız o kadar yakın mi sana orası ya kumlugeçitte falan mı oturuyorsun

Heee galiba oylee kimisine cok agir gelir

Keşke ağır geldiğinden yatsam ilki düşük olunca koca kişisi kalkarsan düşerse diye korka korka bir yatırdı beni yatış o yatış. Benimde canıma minnet kalkmadım. Şimdi herkes bana hizmette. Saygıda kusur etmiyorlar saolsunlar

Reactions: Jou

Benim yerimede doğurabilir misin Fazla ucuz diğer böbreğinide alıversinler
Kız ben 10.000 gözden çıkardım daha sormadım bile

Jou sen nerde yaptıracaksın tüpü karar verdin mi?
Ben martin sonunda gitmistim istanbulda kavacik medistatede oya gökmen doktor ona gittim danistim test yaptirdim herseyim cok ii normal ciktii adetliyken gitcektimm sonra korona oldum nisanda koronayi atlatmaya calistimm epeyy korona vucudumla ugrasti hormonumu etkiledi sanirim adetim 1 ay geciktii sonra esim temmuzda gideriz bayram iznindede cikiyor temmuzda ilkhafta regl olunca gidicem kan vercem ona bakicak oyle baslicaz
Evett pahalii degill cok ucuzz orasi oyuzden encok orasi tercih ediliyor yok ben tepe tarafinda oturuyorum biliyomusun bilmiyorum ama istanbula giden kavşaga yakin tokoçine yakin hatta 5dkya irmet te10dk yakin arabayla otobuslede oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…