- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.241
Sağol minnoşumAfiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol minnoşumAfiyet olsun
Hepsini alir bagrıma basarım valla minik minikSen yakında annane babaanne olursun ben sana diyim
Kahve degilde fincan dikkatimi çekti
Hepsini alir bagrıma basarım valla minik minik
Valla saat u6 da bitti bizim yemek isiOhhh afiyet olsun Bizim yemek saatimizdi bugün kahve yerine çay koyıcam göbeğimin üstüne
Turk kahvesi fincani degil canim buyuk olanlardan granul kahve icinKahve degilde fincan dikkatimi çekti
Allahimmmmmm
Nerdesin aşkım kocamin koca göbeğini doyurmaya çalışıyorum kız
Ahahah ben hallettim o isi
Nerdesin aşkım kocamin koca göbeğini doyurmaya çalışıyorum kız
Begendim kuzum bana hediye etTurk kahvesi fincani degil canim buyuk olanlardan granul kahve icin
Allahimmmmmm
Balkon sefasıSelam kızlar napysun uz
Istanbula bağlı ama istanbulla alakasız bir yerÇatalca nerdeydi benim kafa durdu
Yaa birkaç gündür doğumda hemen gelir mi sütüm diye düşüne düşüne bugün doğurmadan sütüm geldi artık doğurabilirim diyorum şimdi de bunu düşünerek doğurmayayım diye uğraşıyorAyy o nasıl olacak
Bici bici ettummmSelam kızlar napysun uz
Tut atıyorumBegendim kuzum bana hediye et
Attt hanii haniiiatma gııi kırılacak heleeTut atıyorum
Yaaaa atarmisin onudaOhhh afiyet olsun Bizim yemek saatimizdi bugün kahve yerine çay koyıcam göbeğimin üstüne
Hee simdi bildimIstanbula bağlı ama istanbulla alakasız bir yer
Yaa birkaç gündür doğumda hemen gelir mi sütüm diye düşüne düşüne bugün doğurmadan sütüm geldi artık doğurabilirim diyorum şimdi de bunu düşünerek doğurmayayım diye uğraşıyo
atamadımmmmmAttt hanii haniiiatma gııi kırılacak helee
Yaaaa atarmisin onuda
Kiyamadun demiiiiiHee simdi bildim
atamadımmmmm