- 18 Kasım 2020
- 20.563
- 49.629
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.321
Teşekkür ederim canımmAfiyet ball şeker olsunn bitanemmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımmAfiyet ball şeker olsunn bitanemmm
GünaydınGünaydın hayırlı sabahlar
Günaydın tatlımGünaydın
Naptın minnoşum çalışmaya devam mı?Günaydın tatlım
Bici bici ney kizzzzBici bici ettummm
Ohh daha neyBalkon sefası
Ohh daha ney
Ben her sabah 5.5 da kalkarım sabit malum eşime kahvaltı hazırlıycam giydircem işe göndercem derken uyuyamıyorum tekrardaBenide Sabah in en tatlı uykusunda bebeğim uyandırdı
Evet şuan otobüs bekliyorum işe yolculuk canımNaptın minnoşum çalışmaya devam mı?
Günaydın tatlım bende uyanınca uykum kaçıyor keşke tekrar yatabilsemGünaydın canım
Aman dikkatli git gel Rabbim ayağına taş değdirmesinEvet şuan otobüs bekliyorum işe yolculuk canım
Amin canım sağolAman dikkatli git gel Rabbim ayağına taş değdirmesin
Ayne işte bide sıcakta yatılmıyor...Günaydın tatlım bende uyanınca uykum kaçıyor keşke tekrar yatabilsem
Adam ne yapsa hakini ödeyemez ben benimki ise falan gittiğinde beni uyandırmaz malum benimde uykum ağır bir bakarım kendi kahvaltı sini hazırlamış yemiş gitmişBen her sabah 5.5 da kalkarım sabit malum eşime kahvaltı hazırlıycam giydircem işe göndercem derken uyuyamıyorum tekrarda
Sıcaklari hiç söyleme ben kışı çok seviyorum yaAyne işte bide sıcakta yatılmıyor...
Bizimkini ben kaldırmasam daha yatacak Kaldı ki kendi hazırlasınAdam ne yapsa hakini ödeyemez ben benimki ise falan gittiğinde beni uyandırmaz malum benimde uykum ağır bir bakarım kendi kahvaltı sini hazırlamış yemiş gitmiş
En azından üşüdüğünde bi şekilde ısıtıyon kendini ama yaz öylemi ?? yanıyoz vallaSıcaklari hiç söyleme ben kışı çok seviyorum ya