evettt tokoçinde bazen var öyle dengesizlikkk sinirlenmenle çok haklıydın

aşılama evett nurdan bana yumurtaları gelişmesi için tutsun diye iğne verdii bana hergün vuruluyordumm sonra çatlatma iğnesi vurulduktan 2 gün sonra yatışa geçtim öyle oldu yanii şimdi dicen bana nurdanda deme

Nosking ama gercekten senin doktorun mükemmelll
Çok memnunum ama gerçekten herkese de tavsiye ediyorum ama adamı çok konuşuyor diye beğenmiyorlar
Profesördür o bi daha bak

Çok memnunum ama gerçekten herkese de tavsiye ediyorum ama adamı çok konuşuyor diye beğenmiyorlar

Profesördür o bi daha bak
ayyyy evett çok konuşuyo ama gerçekten bakk beni 30 dk içerde oyaladıı eşim diyo yarımsaattir napıyosun içerdee senimi yiyolardı dedi yaniii konuşuyo ama herşeyi anlatıyo bi oakdarda bekletiyo insanı en güzelide ilke yanii bi günü boş yok kadınınn

Bir şey demiyorum
Evet ilke hanımın çok hastası var. Onun eşi de devlet hastanesinde adam hakkında 4 kilo bebeği normal doğurtuyor diye söylentiler var

Şimdide rahatım o zamanda rahattım degisen birsey yok sen iyi olduktan sonra herkes iyi olur dünyanin kan unu bu zaten bazen istisnai kaideler olabiliyor orasi tartisilamaz (Ne yazmisim be )
eşin neden istedi çıkmakkii sorunlarmı oldu amaaa vallahii bi adamın ailesinden hiç çıkmak istemeyen oluyorr seninki iyi öyle yaptı

Ben nasıl sabirliysam ve açlığı gordüm geçirdimse eşimde her istedigine sahip olmus sabirsiz biri zaten annelik yapmış ama aslinda babaannesi ve dedesi asil kayinbabam fransada annesiyle küçükken ayrilmislar babasi dedeyle an
anlasamadilar kavga oldu ayrildik

Reactions: Jou
anladımm olsun hayırlısı böyleymişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…