• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama da iğneli mi oldu? Korkma kız hepsi bebiş için sonunu düşün her sey çok güzel olacak inşallah 😍 bi de sakin milletin söylediğini kafana takıp kendini strese sokma yumurtaların olgunlaşması için de embriyoların tutunması için de kafanı ne kadar boş tutarsan o kadar iyi.
Sen ücgen çizdin zaten tepe tokoçin irmet🤣🤣 bi kere et yiyelim diye gittik eşimle oraya. Menüye bakıyorum bi yemek soruyorum yok diyor. Başka bi yemek sordum içeriye sorayim diyor 5 dk sonra gelip yok diyor. Başka bi tane daha sordum ben size olanları sayayım dedi. Saydiklarindan bi tane seçtim yalnız hanımefendi o da yok dedi. 5 dk önce var diye saydın dedim eşim de sipariş vermişti. Iptal edin dedim kalktım sinirlenip🤣
evettt tokoçinde bazen var öyle dengesizlikkk :D sinirlenmenle çok haklıydın :D

aşılama evett nurdan bana yumurtaları gelişmesi için tutsun diye iğne verdii bana hergün vuruluyordumm sonra çatlatma iğnesi vurulduktan 2 gün sonra yatışa geçtim öyle oldu yanii :D şimdi dicen bana nurdanda deme :D :D

IMG_20210624_211102.jpg
Gün sonu kahvem olsun

Nosking Nosking ama gercekten senin doktorun mükemmelll😍😍
Çok memnunum ama gerçekten herkese de tavsiye ediyorum ama adamı çok konuşuyor diye beğenmiyorlar🤣
Değil benimki profesör herkes öyle sanıyor hep 😬 ama benim yaşım kadar tüp ve doktorluk deneyimi var 😍 Adamın doğurttuğu kız aynı hastanede hemşire olmuş çalışıyor sen düşün gerisini 🤣🤣
Bende detayları kafama takacağımı bildiğimden iyi dedi mi yetiyor. Senin doktor bende olsa çıldırırdım herhalde 🤣🤣🤣
Profesördür o bi daha bak🤣🤣

Çok memnunum ama gerçekten herkese de tavsiye ediyorum ama adamı çok konuşuyor diye beğenmiyorlar🤣

Profesördür o bi daha bak🤣🤣
ayyyy evett çok konuşuyo ama gerçekten bakk beni 30 dk içerde oyaladıı eşim diyo yarımsaattir napıyosun içerdee senimi yiyolardı dedi yaniii :D :D konuşuyo ama herşeyi anlatıyo bi oakdarda bekletiyo insanı en güzelide ilke yanii bi günü boş yok kadınınn :D

evettt tokoçinde bazen var öyle dengesizlikkk :KK70: sinirlenmenle çok haklıydın :KK70:

aşılama evett nurdan bana yumurtaları gelişmesi için tutsun diye iğne verdii bana hergün vuruluyordumm sonra çatlatma iğnesi vurulduktan 2 gün sonra yatışa geçtim öyle oldu yanii :KK70: şimdi dicen bana nurdanda deme :KK70: :KK70:
Bir şey demiyorum🤣
ayyyy evett çok konuşuyo ama gerçekten bakk beni 30 dk içerde oyaladıı eşim diyo yarımsaattir napıyosun içerdee senimi yiyolardı dedi yaniii :KK70: :KK70: konuşuyo ama herşeyi anlatıyo bi oakdarda bekletiyo insanı en güzelide ilke yanii bi günü boş yok kadınınn :KK70:
Evet ilke hanımın çok hastası var. Onun eşi de devlet hastanesinde adam hakkında 4 kilo bebeği normal doğurtuyor diye söylentiler var🤣

Şimdide rahatım o zamanda rahattım degisen birsey yok sen iyi olduktan sonra herkes iyi olur dünyanin kan unu bu zaten bazen istisnai kaideler olabiliyor orasi tartisilamaz 😂 (Ne yazmisim be ) 😆😆😆😆😆
eşin neden istedi çıkmakkii sorunlarmı oldu amaaa vallahii bi adamın ailesinden hiç çıkmak istemeyen oluyorr seninki iyi öyle yaptı :D

Ben nasıl sabirliysam ve açlığı gordüm geçirdimse eşimde her istedigine sahip olmus sabirsiz biri zaten annelik yapmış ama aslinda babaannesi ve dedesi asil kayinbabam fransada annesiyle küçükken ayrilmislar babasi dedeyle an
anlasamadilar kavga oldu ayrildik

• Beğen
Reactions: Jou
Ben nasıl sabirliysam ve açlığı gordüm geçirdimse eşimde her istedigine sahip olmus sabirsiz biri zaten annelik yapmış ama aslinda babaannesi ve dedesi asil kayinbabam fransada annesiyle küçükken ayrilmislar babasi dedeyle an
anlasamadilar kavga oldu ayrildik
anladımm olsun hayırlısı böyleymişşş :KK74:

Back