- 19 Ocak 2017
- 7.024
- 20.421
- 348
- 37
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.301
Ben inandım
Ben kaç haftadır gazlıyorum 37 hafta öncesini kabul etmiyorum diye. Bildiğin su koyuvermedi süt koyuverdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben inandım
evettt tokoçinde bazen var öyle dengesizlikkk sinirlenmenle çok haklıydınAşılama da iğneli mi oldu? Korkma kız hepsi bebiş için sonunu düşün her sey çok güzel olacak inşallah bi de sakin milletin söylediğini kafana takıp kendini strese sokma yumurtaların olgunlaşması için de embriyoların tutunması için de kafanı ne kadar boş tutarsan o kadar iyi.
Sen ücgen çizdin zaten tepe tokoçin irmet bi kere et yiyelim diye gittik eşimle oraya. Menüye bakıyorum bi yemek soruyorum yok diyor. Başka bi yemek sordum içeriye sorayim diyor 5 dk sonra gelip yok diyor. Başka bi tane daha sordum ben size olanları sayayım dedi. Saydiklarindan bi tane seçtim yalnız hanımefendi o da yok dedi. 5 dk önce var diye saydın dedim eşim de sipariş vermişti. Iptal edin dedim kalktım sinirlenip
Ne kadar var doğumunaBen kaç haftadır gazlıyorum 37 hafta öncesini kabul etmiyorum diye. Bildiğin su koyuvermedi süt koyuverdi
Afiyet ball şeker olsunn bitanemmmEki Görüntüle 2877195
Gün sonu kahvem olsun
Çok memnunum ama gerçekten herkese de tavsiye ediyorum ama adamı çok konuşuyor diye beğenmiyorlarNosking ama gercekten senin doktorun mükemmelll
Profesördür o bi daha bakDeğil benimki profesör herkes öyle sanıyor hep ama benim yaşım kadar tüp ve doktorluk deneyimi var Adamın doğurttuğu kız aynı hastanede hemşire olmuş çalışıyor sen düşün gerisini
Bende detayları kafama takacağımı bildiğimden iyi dedi mi yetiyor. Senin doktor bende olsa çıldırırdım herhalde
ayyyy evett çok konuşuyo ama gerçekten bakk beni 30 dk içerde oyaladıı eşim diyo yarımsaattir napıyosun içerdee senimi yiyolardı dedi yaniii konuşuyo ama herşeyi anlatıyo bi oakdarda bekletiyo insanı en güzelide ilke yanii bi günü boş yok kadınınnÇok memnunum ama gerçekten herkese de tavsiye ediyorum ama adamı çok konuşuyor diye beğenmiyorlar
Profesördür o bi daha bak
Bir şey demiyorumevettt tokoçinde bazen var öyle dengesizlikkk sinirlenmenle çok haklıydın
aşılama evett nurdan bana yumurtaları gelişmesi için tutsun diye iğne verdii bana hergün vuruluyordumm sonra çatlatma iğnesi vurulduktan 2 gün sonra yatışa geçtim öyle oldu yanii şimdi dicen bana nurdanda deme
Evet ilke hanımın çok hastası var. Onun eşi de devlet hastanesinde adam hakkında 4 kilo bebeği normal doğurtuyor diye söylentiler varayyyy evett çok konuşuyo ama gerçekten bakk beni 30 dk içerde oyaladıı eşim diyo yarımsaattir napıyosun içerdee senimi yiyolardı dedi yaniii konuşuyo ama herşeyi anlatıyo bi oakdarda bekletiyo insanı en güzelide ilke yanii bi günü boş yok kadınınn
abooo vallahamııı onundamı kocası doktorr nurdanın kocası irmette beraberBir şey demiyorum
Evet ilke hanımın çok hastası var. Onun eşi de devlet hastanesinde adam hakkında 4 kilo bebeği normal doğurtuyor diye söylentiler var
Onun hakkında da iyi şeyler duymadım boşver ilke iyidir benim doktorun da erkek diye hastası fazla değilabooo vallahamııı onundamı kocası doktorr nurdanın kocası irmette beraber
Ne kadar var doğumuna
evett bende ondan yana erkek doktorlara çekiniyorummOnun hakkında da iyi şeyler duymadım boşver ilke iyidir benim doktorun da erkek diye hastası fazla değil
Açıkçası ben onların çok da umurunda olduğumuzu düşünmüyorumevett bende ondan yana erkek doktorlara çekiniyorumm
ama inşallahh bu ay doğal yolla hamile kalırsam ilkeye gidicem kuzum hayırlısı herşey nasipte ne varsa onu yaşıyoruz :)Açıkçası ben onların çok da umurunda olduğumuzu düşünmüyorum
Şimdide rahatım o zamanda rahattım degisen birsey yok sen iyi olduktan sonra herkes iyi olur dünyanin kan unu bu zaten bazen istisnai kaideler olabiliyor orasi tartisilamaz (Ne yazmisim be )Haaa heyy masaallahh bide tasinmakta istemedin
eşin neden istedi çıkmakkii sorunlarmı oldu amaaa vallahii bi adamın ailesinden hiç çıkmak istemeyen oluyorr seninki iyi öyle yaptıŞimdide rahatım o zamanda rahattım degisen birsey yok sen iyi olduktan sonra herkes iyi olur dünyanin kan unu bu zaten bazen istisnai kaideler olabiliyor orasi tartisilamaz (Ne yazmisim be )
anladımm olsun hayırlısı böyleymişşşBen nasıl sabirliysam ve açlığı gordüm geçirdimse eşimde her istedigine sahip olmus sabirsiz biri zaten annelik yapmış ama aslinda babaannesi ve dedesi asil kayinbabam fransada annesiyle küçükken ayrilmislar babasi dedeyle an
anlasamadilar kavga oldu ayrildik