Çok tatlısınız
Bebişler dünyaya geldiğinde ebe/ doktora:"
Hele siz önce iki şekerli kahve yapın yorgunlugumuz çıksın. " diyecekler.

Önce doktordan sonra gelip Minnosprenses teyzelerinden isteyecekler Biberonlarına kahvede atarız olmazsa sütlü kahve içsinler

Vuuu huuuuu beni de ekleyin buraya kızlar kahveye alerjim var bende başka içecek lerle gelirim olmaz mı

Ölürdüm herhalde Allahtan herşeye alerjik olan ben kahveye değilim Kaşıntı mı yapıyor. Çarpıntı tarzı şeyler mi? Kahve alerjisi nasıl oluyor?

Ölürdüm herhalde Allahtan herşeye alerjik olan ben kahveye değilim Kaşıntı mı yapıyor. Çarpıntı tarzı şeyler mi? Kahve alerjisi nasıl oluyor?
Kalp çarpıntısı titreme yumurtaya da alerjim var az yiyince bişey olmuyor ama çok alerjen bir bünyem var sen benim yerimede ic kahveni

Kalp çarpıntısı titreme yumurtaya da alerjim var az yiyince bişey olmuyor ama çok alerjen bir bünyem var sen benim yerimede ic kahveni

Bende yumurta, muz, karabiber dönemsel olarak var özellikle sıcak memlekette ilkbaharda. Metale var. (altın harici bişey takamam). Polene var.. Ama Allahtan kahveye yok

buna ragmen hayattasın maşallah benim bahar alerjim var

Daha varda dönemsel oluyor bazen o dönem dokunuyor yediğim bişey o ara onları tüketmiyorum. En önemlisini atladım bak bide penisilin alerjim var Çevremde herkes tembihli bu yüzden vurulmayayım yanlışlıkla diye

kk daa kafan değişiyor daha olumlu bakmaya başlıyorsun ben iyi ki katılmışım diyorum
helekii ben iyikidee öyle güzel kafam dağılıyorkiii
Çok sağol canım valla dua edelim deyince gözlerim doldu ismim rümeysa bu arada dualarınızda bulundurun yeter bilmiyorum onun dışında bu konuyla ilgili dua.
ne için dua canım ben kaçırdım galiba birşeyii :/
Aranızda en küçük benim herhalde varmı ki daha küçük olan mayıs 26 da 21 yaşına girdim
hahahahah sanırım en küçük sensinn ben 27 yaşındayım evli barklı
5 senelik yoldan geliyorlar. O kadar uğraştan sonra yorum tam yerine oturdu zaten
oooyyyyyyy ama geldilerr çok şükürr hemdee üküzlerrrr ooyyy sevesim geldi karnını
Vuuu huuuuu beni de ekleyin buraya kızlar kahveye alerjim var bende başka içecek lerle gelirim olmaz mı
Hoşgeellldddiiiiiiinnnnn canımm kahve nedirr bitkiler olur herşey olurrr yeterki muhabbetimiz koyu güzel güzel anlaşalım inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…