- 18 Kasım 2020
- 20.555
- 49.620
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.781
maliyeHangi bölüm merak ettim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maliyeHangi bölüm merak ettim şimdi
Şimdi ne yapiyon yamaliye
katipŞimdi ne yapiyon ya
Valla ben lise 3.sınıf terk sağlık meslek hemşirelik bölümüydü benimkide
neden okumadınValla ben lise 3.sınıf terk sağlık meslek hemşirelik bölümüydü benimkide
ayyy yerim o göberği ben yaaa nasılsın canım benim
az kaldı sonra özlersin bu halleerini ben de aynı kuzum çalışıyorum bir yandan kk devam yaniYuvarlanıp gidiyorum minnoşcum ama mecazi anlamda değil bak direk, tam tamına gerçek anlamda
Sende durumlar nasıl?
Okulu bıraktım evlenecem diye geldiler istediler babam da verdi ama sonradan vazgeçti beni de eğer onu kabul edersen evlattıktan reddettiğini söyleyince kaçtım. 1 ay sonra da barıştık.Böyle işte.....neden okumadın
az kaldı sonra özlersin bu halleerini ben de aynı kuzum çalışıyorum bir yandan kk devam yani
allah seni ne yapmasın evlenmişken devam etseydin bariOkulu bıraktım evlenecem diye geldiler istediler babam da verdi ama sonradan vazgeçti beni de eğer onu kabul edersen evlattıktan reddettiğini söyleyince kaçtım. 1 ay sonra da barıştık.Böyle işte.....
yok bitanem ben muhasebeci değilim bizde yok kdv maliye okudum ama katiplik yapıyorum benÇalışmayı özledimmm Ve bunu söyleyeceğimi hiç ummazdım Azcık yer değiştirelim mi bak KDV zamanı yoğunsundur
İstemedi okumamı kapının önüne çöp atmaya bile inemem tek başıma kaldı ki okul ??allah seni ne yapmasın evlenmişken devam etseydin bari
yok bitanem ben muhasebeci değilim bizde yok kdv maliye okudum ama katiplik yapıyorum ben
Canim keske bitirseydin, sonuna gelmissin birakmissinValla ben lise 3.sınıf terk sağlık meslek hemşirelik bölümüydü benimkide
ah canım ya sen memnun musun bu halinden yaİstemedi okumamı kapının önüne çöp atmaya bile inemem tek başıma kaldı ki okul ??
ggel yaz kız çok istiyorsanTamam bana oda uyar Klavyem hızlıdır Yaz kızım desinler bana
Bende cok özledim, piyasa çok kötü is bulamıyorumÇalışmayı özledimmm Ve bunu söyleyeceğimi hiç ummazdım Azcık yer değiştirelim mi bak KDV zamanı yoğunsundur
ggel yaz kız çok istiyorsan
şoför gönderiirm sen yuvarlanma kıyamamAnlaştık konum at yuvarlanarak geliyorum
Bir boşluğuma geldi canım bende sonradan ne yalan söyleyim pişman olduğum çok an oldu ama geçti artık..Canim keske bitirseydin, sonuna gelmissin birakmissin
An geliyor bunalıyorum pişman oluyorum an geliyor çok muylu oluyorum alıştım artık yavaş yavaş aşıyor kıskançlığı bakalım ne olur sonumuzah canım ya sen memnun musun bu halinden ya