- 18 Kasım 2020
- 20.555
- 49.620
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #2.801
güzel olur inşallah canımBir boşluğuma geldi canım bende sonradan ne yalan söyleyim pişman olduğum çok an oldu ama geçti artık..
An geliyor bunalıyorum pişman oluyorum an geliyor çok muylu oluyorum alıştım artık yavaş yavaş aşıyor kıskançlığı bakalım ne olur sonumuz
Cok üzüldüm tatlim ins esin kıskançlığından vazgecer bir dua falan yok mu okuyalim hepimiz. Cok aşırı cunku kapi önüne bile izin vermemesi.Bir boşluğuma geldi canım bende sonradan ne yalan söyleyim pişman olduğum çok an oldu ama geçti artık..
An geliyor bunalıyorum pişman oluyorum an geliyor çok muylu oluyorum alıştım artık yavaş yavaş aşıyor kıskançlığı bakalım ne olur sonumuz
İnşallah minnoşum buraya katıldım katılalı iyiyim sayenizde .güzel olur inşallah canım
kk daa kafan değişiyor daha olumlu bakmaya başlıyorsun ben iyi ki katılmışım diyorumİnşallah minnoşum buraya katıldım katılalı iyiyim sayenizde .
Çok sağol canım valla dua edelim deyince gözlerim dolduCok üzüldüm tatlim ins esin kıskançlığından vazgecer bir dua falan yok mu okuyalim hepimiz. Cok aşırı cunku kapi önüne bile izin vermemesi.
Bende bende iyiki katılmışım hiç görmediğin görüşmediğin kişilerle yardım ediyorsun duygularını paylaşıyorsun teselli ediyorsun çok güzel bi yer KKkk daa kafan değişiyor daha olumlu bakmaya başlıyorsun ben iyi ki katılmışım diyorum
Bende bende iyiki katılmışım hiç görmediğin görüşmediğin kişilerle yardım ediyorsun duygularını paylaşıyorsun teselli ediyorsun çok güzel bi yer KK
25 ben diğerleri benden büyük canımAranızda en küçük benim herhalde varmı ki daha küçük olan mayıs 26 da 21 yaşına girdim
25 ben diğerleri benden büyük canım
Simurgp nasılsın bu gün bakalım
Sen sagol canim ben biraz arastirdim, Nihat Hatipoglu na biri sormuş. Eşler okuyacak diye yazmış buna. Felak ve nas okuyacakmissin.Çok sağol canım valla dua edelim deyince gözlerim dolduismim rümeysa bu arada dualarınızda bulundurun yeter bilmiyorum onun dışında bu konuyla ilgili dua.
mekanı cennet olsun canım,ben iyiyim çok şükürBugun cok iyiyim tatlım, babamin kabrine gittim geldim.
Sen nasılsın canım
sende iyi ki varsın canımHepiniz iyiki varsınız
Çok sağol ablacım Allah razı olsunSen sagol canim ben biraz arastirdim, Nihat Hatipoglu na biri sormuş. Eşler okuyacak diye yazmış buna. Felak ve nas okuyacakmissin.
Bir dua daha buldum ama araştırıyorum tatlim okumak isteyen kim olursa okuruz hep beraber
Cok teşekkürler canımmekanı cennet olsun canım,ben iyiyim çok şükür
Sendende Allah razı olsun tatlimÇok sağol ablacım Allah razı olsun
sende iyi ki varsın canım
Müsadebizle beni kediciklerim çağırıyor ondan sonrada yemek zamanıSendende Allah razı olsun tatlim
Çok tatlısınız
ellerine sağlık canım görüşürüzMüsadebizle beni kediciklerim çağırıyor ondan sonrada yemek zamanıgörüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?