Artıkk icmeyen kaldımı acaba ❤ icmeyenleri davet ediyorummm⚘⚘Eki Görüntüle 2875545
Arkadaş Londra' nin uzak bir köyünde mi oturuyorsun bayıldım ya....papatyalı fincan müthiş....İznik yapımına benziyor bende de var buna benzer ama çiçeksiz ...
Sana da afiyet olsun canım...Elçin kimdi arkadaşlar isim unuttum

ay keşke ama tekirdağa gelisem mutlaka görüşürüz
Mutlakaaaa
Manzara mükemmel
Tesekkur ederim kuzumm
Yaa ablamm tesekkur ederimmm tekirdağa bağlı cerkezköyde oturuyorum kahve icinde bi arkadasimdan hediyemdiii buara da elçin benim

Tekirdağ harika gerçekten. Aliye dizisinden hatırlıyorum yanlış olmasın...
Mutlakaaaa

Tesekkur ederim kuzumm

Yaa ablamm tesekkur ederimmm tekirdağa bağlı cerkezköyde oturuyorum kahve icinde bi arkadasimdan hediyemdiii buara da elçin benim
Elçinim sağlıkla huzurla yaşa orada...

Bana kayseri cok guzel diyorlar bende inadimdan gitmiyorum. Ben kayserili diye duyunca kacanlardanim caktirma. Babam yaşasaydı kesin nişanlınin bir akrabasini falan tanır cikardi
kayseri geçrkten güzel git gör memleketini kız kocaman yolları var hele koca koca dağlar ben bayılırım ben ilk gittiğimde aşık oldum 4 defa gittim 2 şer hafta kaldım benim şehrim orası tamda oralı koca buldum

Kayseri evet çok güzelmiş. Ya ben birde konya belgeseli izledim konyaya bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…