- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #2.581
Çok eski bir dizi...Tekirdağ çok güzeldi bayılmıştım.Aliyeyi tam izlemedim aslinda ablacimm
Cok teseekkuurr ederimm hepimizin cümlemize insaallahhh⚘⚘
kayseri geçrkten güzel git gör memleketini kız kocaman yolları var hele koca koca dağlar ben bayılırım ben ilk gittiğimde aşık oldum 4 defa gittim 2 şer hafta kaldım benim şehrim orası tamda oralı koca buldum
yetiştiğin kadar bulun bakalım
konya da çok güzel orada okudum gelmek istemedimKayseri evet çok güzelmiş. Ya ben birde konya belgeseli izledim konyaya bayıldım
geldin mi burayaKismet canım belki bir gün ama kendi isteğimle olmaz.
Antepde cok güzel ben cok sevdim, benimde cok samimi bir arkadaşım antepli.
Hayvanat bahçeniz özellikle bayıldım, harikaydim. Bitmiyor bir turlu bayıldım ama canım cikti
Bende evlendigimde yerlestim buraya ablacimm inanin hic bilmezdim buralarii cok terettüt etmistim zamaninda geldim gordum amaa sonra begendimm sonra evlendim dugun gunu nde hic uyuyamadim sanki bana yabanci gibi geldi bu ev okadar degisik birseydiki ama esimin sayesinde 1 haftada alistimm cok sukurr isterdim istanbula tasinalimm ama bazen diyorum istanbull ev fiyatlar uçtuu 700 küsürlü birsey burda 350 den basliyor guzel evler yasantisi cok rahat istanbul olsa gucumuze yetmezdii yanii ama cok sevdim buralariiÇok eski bir dizi...Tekirdağ çok güzeldi bayılmıştım.
Birde sizinde öylemi kk şarj bırakmıyor telefonda ve çok ısınmasına sebep oluyoryetiştiğin kadar bulun bakalım
Evet canım 3 sene önce. Arabayla haftaya gelmeye niyetlendim ama sen 18 saat dedin, vazgectim.geldin mi buraya
Ay ben bayıldım ya gitmek nasip olur inşallah hele bir göl gibi birşeyi vardı çok güzelkonya da çok güzel orada okudum gelmek istemedim
ben otobüsle söyledim ama kendi arabanla daha kısa sürerEvet canım 3 sene önce. Arabayla haftaya gelmeye niyetlendim ama sen 18 saat dedin, vazgectim.
evet canım gidin gidin görün bana resim tın aşığım orayaAy ben bayıldım ya gitmek nasip olur inşallah hele bir göl gibi birşeyi vardı çok güzel
İnşallah bitanemmevet canım gidin gidin görün bana resim tın aşığım oraya
Canim cocuk olacak arabada 16 saat bile sürse eziyet olur, 12 13 e razıydım. Ucaga binmeyede coronadan korkuyorum. Artik bi sure sonraya kaldı. Corona laneti diyince.ben otobüsle söyledim ama kendi arabanla daha kısa sürer
ben de gitmek isitorum en son 2017 eylülde gittimİnşallah bitanemm
kendi arabanla 12 saat sürer en fazla denemedi amaCanim cocuk olacak arabada 16 saat bile sürse eziyet olur, 12 13 e razıydım. Ucaga binmeyede coronadan korkuyorum. Artik bi sure sonraya kaldı. Corona laneti diyince.
Hadi ya o kadar farkederse olabilir valla.kendi arabanla 12 saat sürer en fazla denemedi ama
otobüsler dinlenme tesislerin çok duruyor hız sınırları var vs o yüzden daha uzundurHadi ya o kadar farkederse olabilir valla.Ay çok sevindim.
Git gezinmeye canımben de gitmek isitorum en son 2017 eylülde gittim
gidemedim ki ah ah gitsem keşkeGit gezinmeye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?