- 18 Kasım 2020
- 20.553
- 49.619
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.561
ay keşke ama tekirdağa gelisem mutlaka görüşürüzYaaaaaa dime öyle dimeeeee keşke olsan hergün sana gider gelirdimmmm benim manzaram sensin minnoşuumm❤❤⚘⚘⚘
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay keşke ama tekirdağa gelisem mutlaka görüşürüzYaaaaaa dime öyle dimeeeee keşke olsan hergün sana gider gelirdimmmm benim manzaram sensin minnoşuumm❤❤⚘⚘⚘
Manzara mükemmelArtıkk icmeyen kaldımı acaba ❤ icmeyenleri davet ediyorummm⚘⚘Eki Görüntüle 2875545
Arkadaş Londra' nin uzak bir köyünde mi oturuyorsun bayıldım ya....papatyalı fincan müthiş....İznik yapımına benziyor bende de var buna benzer ama çiçeksiz ...Artıkk icmeyen kaldımı acaba ❤ icmeyenleri davet ediyorummm⚘⚘Eki Görüntüle 2875545
Kafamı karıştırdın sen antepliydin nasil hemso olduk. Annen falan mi kayseriliselamlar hemşo
nişanlım kayserili pınarbaşılıKafamı karıştırdın sen antepliydin nasil hemso olduk. Annen falan mi kayserili
gidip gelmezsen bebekAy ben buraya yetişemiyorum yaa
tam olarak yazdığın kişi ablaArkadaş Londra' nin uzak bir köyünde mi oturuyorsun bayıldım ya....papatyalı fincan müthiş....İznik yapımına benziyor bende de var buna benzer ama çiçeksiz ...
Sana da afiyet olsun canım...Elçin kimdi arkadaşlar isim unuttum
Him sende çakma kayserili oluyorsun. ( Ben evliyken sorana çakma.... liyim diyordum)nişanlım kayserili pınarbaşılı
Mutlakaaaaay keşke ama tekirdağa gelisem mutlaka görüşürüz
Tesekkur ederim kuzummManzara mükemmel
Yaa ablamm tesekkur ederimmm tekirdağa bağlı cerkezköyde oturuyorum kahve icinde bi arkadasimdan hediyemdiii buara da elçin benimArkadaş Londra' nin uzak bir köyünde mi oturuyorsun bayıldım ya....papatyalı fincan müthiş....İznik yapımına benziyor bende de var buna benzer ama çiçeksiz ...
Sana da afiyet olsun canım...Elçin kimdi arkadaşlar isim unuttum
Diyecektim ya değilse diye kurt düştü içimetam olarak yazdığın kişi abla
aynen öyle bu arada kayseriyede çok gittim ben en yakın arkadaşım kayseriliydi şimdi konuşmuyoruzdaHim sende çakma kayserili oluyorsun. ( Ben evliyken sorana çakma.... liyim diyordum)
Ben zarzorr yetisiyomAy ben buraya yetişemiyorum yaa
Mutlakaaaa
Tesekkur ederim kuzumm
Yaa ablamm tesekkur ederimmm tekirdağa bağlı cerkezköyde oturuyorum kahve icinde bi arkadasimdan hediyemdiii buara da elçin benim
Elçinim sağlıkla huzurla yaşa orada...Mutlakaaaa
Tesekkur ederim kuzumm
Yaa ablamm tesekkur ederimmm tekirdağa bağlı cerkezköyde oturuyorum kahve icinde bi arkadasimdan hediyemdiii buara da elçin benim
Bana kayseri cok guzel diyorlar bende inadimdan gitmiyorum. Ben kayserili diye duyunca kacanlardanim caktirma. Babam yaşasaydı kesin nişanlınin bir akrabasini falan tanır cikardiaynen öyle bu arada kayseriyede çok gittim ben en yakın arkadaşım kayseriliydi şimdi konuşmuyoruzda
kayseri geçrkten güzel git gör memleketini kız kocaman yolları var hele koca koca dağlar ben bayılırım ben ilk gittiğimde aşık oldum 4 defa gittim 2 şer hafta kaldım benim şehrim orası tamda oralı koca buldumBana kayseri cok guzel diyorlar bende inadimdan gitmiyorum. Ben kayserili diye duyunca kacanlardanim caktirma. Babam yaşasaydı kesin nişanlınin bir akrabasini falan tanır cikardi
Aliyeyi tam izlemedim aslinda ablacimmTekirdağ harika gerçekten. Aliye dizisinden hatırlıyorum yanlış olmasın...
Elçinim sağlıkla huzurla yaşa orada...
gidip gelmezsen bebek
Kayseri evet çok güzelmiş. Ya ben birde konya belgeseli izledim konyaya bayıldımkayseri geçrkten güzel git gör memleketini kız kocaman yolları var hele koca koca dağlar ben bayılırım ben ilk gittiğimde aşık oldum 4 defa gittim 2 şer hafta kaldım benim şehrim orası tamda oralı koca buldum