• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artıkk icmeyen kaldımı acaba ❤ icmeyenleri davet ediyorummm⚘⚘Eki Görüntüle 2875545
Arkadaş Londra' nin uzak bir köyünde mi oturuyorsun bayıldım ya....papatyalı fincan müthiş....İznik yapımına benziyor bende de var buna benzer ama çiçeksiz ... :super:
Sana da afiyet olsun canım...Elçin kimdi arkadaşlar isim unuttum :oops:

ay keşke ama tekirdağa gelisem mutlaka görüşürüz 😍
Mutlakaaaa 😍😍
Manzara mükemmel 😍
Tesekkur ederim kuzumm
Arkadaş Londra' nin uzak bir köyünde mi oturuyorsun bayıldım ya....papatyalı fincan müthiş....İznik yapımına benziyor bende de var buna benzer ama çiçeksiz ... :super:
Sana da afiyet olsun canım...Elçin kimdi arkadaşlar isim unuttum :oops:
Yaa ablamm tesekkur ederimmm tekirdağa bağlı cerkezköyde oturuyorum kahve icinde bi arkadasimdan hediyemdiii buara da elçin benim😍😍

Tekirdağ harika gerçekten. Aliye dizisinden hatırlıyorum yanlış olmasın...:işsiz:
Mutlakaaaa 😍😍

Tesekkur ederim kuzumm

Yaa ablamm tesekkur ederimmm tekirdağa bağlı cerkezköyde oturuyorum kahve icinde bi arkadasimdan hediyemdiii buara da elçin benim😍😍
Elçinim sağlıkla huzurla yaşa orada...:dua:

Bana kayseri cok guzel diyorlar bende inadimdan gitmiyorum. Ben kayserili diye duyunca kacanlardanim caktirma. Babam yaşasaydı kesin nişanlınin bir akrabasini falan tanır cikardi 😀
kayseri geçrkten güzel git gör memleketini kız kocaman yolları var hele koca koca dağlar ben bayılırım ben ilk gittiğimde aşık oldum 4 defa gittim 2 şer hafta kaldım benim şehrim orası tamda oralı koca buldum 🤣

kayseri geçrkten güzel git gör memleketini kız kocaman yolları var hele koca koca dağlar ben bayılırım ben ilk gittiğimde aşık oldum 4 defa gittim 2 şer hafta kaldım benim şehrim orası tamda oralı koca buldum 🤣
Kayseri evet çok güzelmiş. Ya ben birde konya belgeseli izledim konyaya bayıldım 😍😍

Back