- 27 Mart 2019
- 29.790
- 108.756
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.521
Eden olursa biri kesin kahve biri kurabiyemşikaye eden olmamıştır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eden olursa biri kesin kahve biri kurabiyemşikaye eden olmamıştır
Ben sormusmuydum kiz onu inan kacgundur kafam allak bullak herseyi unutuyorumm vitaminmi eksildi neoldi anlamadim yavvvGeçen konuşmuştuk ha bende niye evlimisin felan diye soruyor unuttu herhalde dedim
Aman bacım beni görünce kimse sinirlenmesin sinirlenecek biri degilim ❤bizim kız dayanamıyor onu görünce
Hani eski eş arama konusu vardı yaBen sormusmuydum kiz onu inan kacgundur kafam allak bullak herseyi unutuyorumm vitaminmi eksildi neoldi anlamadim yavvv
bence onlar bilediler kollarıEden olursa biri kesin kahve biri kurabiyem
Hee o bende diyorum bu maverayi nerden hatirliyorum ama unuttum eski eş ne olmus ne bitmiş burda oyle seyler oluyorkii aklimda tutamiyorum hicbiseHani eski eş arama konusu vardı ya
Hee o bende diyorum bu maverayi nerden hatirliyorum ama unuttum eski eş ne olmus ne bitmiş burda oyle seyler oluyorkii aklimda tutamiyorum hicbise ben tutuyorum akıllım
Olur canım öyle şeyler ben hatırlatırım unutursanızHee o bende diyorum bu maverayi nerden hatirliyorum ama unuttum eski eş ne olmus ne bitmiş burda oyle seyler oluyorkii aklimda tutamiyorum hicbise
Ne var ne yok hayatin nasil geçiyorrr azcik özetleeee
Valla ay da 1 yada iki kaynvalkdemlere giderim 2 3 aydada memlekete babamlara onun dışında hep evdeyim kedilerimle beraber bende pek bişi yokNe var ne yok hayatin nasil geçiyorrr azcik özetleeee
Hahahaha sende mi diyet ben leslie fln edemiyorum artik iki dk yapiyim ter oluyorum başım döneeyy yaaa bende ayniii ailemiz istanbulda biz tekirdagda esiminde benimde akrabamiz ailemiz yok hepsi sehir disinda ben evde köşe bucakValla ay da 1 yada iki kaynvalkdemlere giderim 2 3 aydada memlekete babamlara onun dışında hep evdeyim kedilerimle beraber bende pek bişi yok
Oruç diyeti+Leslie ye başladım bakalım zayıflayacakmıyım
konya aşkBenimkiler konyada ben aksaray
Koca desen mecbur işe gideyi çoluk çocuk da yok cıvırdasa evin icinde Allahtan kedickklerim var
Sen nirelisin yakonya aşk
GAZİANTEPSen nirelisin ya