• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Falı kapatımmm acaba ne çıkıcakk🤔🤔🤔
Fala inanma falsızda kalma derler 🤣 ☕

20210622_162724.jpg

bende kapatıyorum bazen anlamam ama uygulamara atarım 🤣
kesinliklee falaaddin bazen bekarken çok atardımm hep doğru çıkardııı nişanlın bir şahane derdi bana seni gözbebeği gibi bakıcak demiştii gerçekten hepsi birbir çıktıı okuduklarıma bile inanamadım yaniii :KK36:

kesinliklee falaaddin bazen bekarken çok atardımm hep doğru çıkardııı nişanlın bir şahane derdi bana seni gözbebeği gibi bakıcak demiştii gerçekten hepsi birbir çıktıı okuduklarıma bile inanamadım yaniii :KK36:
maşallah bende inanmıyorumda atıyorum ama hayatımda 1 kez falcıya gittim kızlar o da herşeyi syledi

• Komik
Reactions: Jou
maşallah bende inanmıyorumda atıyorum ama hayatımda 1 kez falcıya gittim kızlar o da herşeyi syledi
Bende gitmişti birbir söyledi şoka girdimmm karı daha ilkkez görüyo benim hiç konuşmamışım etmemişimm
resmen herşeyimi çözdüüü abii bu falcı kadınlarrr gözleri cin gibi yaaa etrafında ne dönüyor belli değil :D
benim alnımın ortasına bakıyorr ne geçiyor aklımdan diyee aklımda bişe geçtii bu karı herşeyi bildi oha dedim
kadın birden bana baktıı bilirimm tabii dediii karıdan korktumm ya :D :D

Bende gitmişti birbir söyledi şoka girdimmm karı daha ilkkez görüyo benim hiç konuşmamışım etmemişimm
resmen herşeyimi çözdüüü abii bu falcı kadınlarrr gözleri cin gibi yaaa etrafında ne dönüyor belli değil :KK70:
benim alnımın ortasına bakıyorr ne geçiyor aklımdan diyee aklımda bişe geçtii bu karı herşeyi bildi oha dedim
kadın birden bana baktıı bilirimm tabii dediii karıdan korktumm ya :KK70: :KK70:
ahhahahah 😂😂 benim fala bakan erkekti içimden geçeni bilirdi

• Komik
vallahaaa en güzelde erkekler bakıyo hee konuşmaları hareketleri çok farklı onlarr
ben daha nişalanmamıştı cafeye gittik halamın kızıyla illa baktıralım dedi neyse bu tarot bakıyordu marta hayatındaki insanla resmiyet kazandırıcan dedi ailelri tanıştırdık o ay temmuzda nişan dedi pandemiden erteledik eylüle kaldı hayatındaki insan doğru insan dedi eski sevgilin mantınsız dedi bu daha iyidedi hiç sormadım konuşmadım bunları söyledi

• Şaşırdım
ben daha nişalanmamıştı cafeye gittik halamın kızıyla illa baktıralım dedi neyse bu tarot bakıyordu marta hayatındaki insanla resmiyet kazandırıcan dedi ailelri tanıştırdık o ay temmuzda nişan dedi pandemiden erteledik eylüle kaldı hayatındaki insan doğru insan dedi eski sevgilin mantınsız dedi bu daha iyidedi hiç sormadım konuşmadım bunları söyledi
Vuuuuu bak falcı bile anlamışş yaaa görüyormusun :confused:

evet annemin sağlığı sordum iyi dedi kardeşimin geleceğini sordım asker olacak dedi banada çocuğu sorunca güldü ama hikemi anlatınca 2 çocuk görünüyor ama gerisi senin istemene bağlı dedi
Çok şükürrr ne güleyy ya çocuk istiyoz :D :D
sen istiyosunnnnn ve allahımm tez zamanda evlendiğin gibi nasip etsin ama ilk önce aklımızdan çıkarıcazz :KK36: :KK36:

Bende evlendigimde yerlestim buraya ablacimm inanin hic bilmezdim buralarii cok terettüt etmistim zamaninda geldim gordum amaa sonra begendimm sonra evlendim dugun gunu nde hic uyuyamadim sanki bana yabanci gibi geldi bu ev okadar degisik birseydiki ama esimin sayesinde 1 haftada alistimm cok sukurr isterdim istanbula tasinalimm ama bazen diyorum istanbull ev fiyatlar uçtuu 700 küsürlü birsey burda 350 den basliyor guzel evler yasantisi cok rahat istanbul olsa gucumuze yetmezdii yanii ama cok sevdim buralarii
Çok iyi ya .. İstanbul' a gezmeye gidilir yaşamaya zor.. Mutluluğun huzurun daim olsun.

Back