- 25 Ağustos 2019
- 61.143
- 114.250
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #2.541
Evett aynenn o durumdayim benimde balikciklarim var akvaryummBenimkiler konyada ben aksaray
Koca desen mecbur işe gideyi çoluk çocuk da yok cıvırdasa evin icindeAllahtan kedickklerim var
O BEN OLABLİRİMGaziantep ve mardinhep oralı bir arkadaşim olsun isterdim
Güeldir canımGüzell sarkıı bunu duymamistimm
Bana kalsa balık ve papagan da alacam da kedilerin en sevdigi iki seyEvett aynenn o durumdayim benimde balikciklarim var akvaryumm
Hahahah dogruu kediler daha cok sevgi gosteriyorr benimki kediyle kopege eve sokamiyorr maaleseff kocisimm alamadii akvaryum aldikBana kalsa balık ve papagan da alacam da kedilerin en sevdigi iki sey
Tam bir hahvanseverim her türlüsünü ❤❤❤Hahahah dogruu kediler daha cok sevgi gosteriyorr benimki kediyle kopege eve sokamiyorr maaleseff kocisimm alamadii akvaryum aldik
konyada okudum canım benSen oldun gari
afiyet olsun canımmm mangaran süper ya orada olsam keşkeArtıkk icmeyen kaldımı acaba ❤ icmeyenleri davet ediyorummm⚘⚘Eki Görüntüle 2875545
sen nerelisin aslen ,katmer burada fıstıklı şekerli kaymaklı olurPrenses Sizin katmeriniz vardi ben tuzlu elde açılan katmerden sandim, bi baktim tatli koydular önüme. Dedim bu ne dediler katmer iste.
Bu nasıl bir şaheser böyle...akşama kadar izle dur...Kahvemizi içelimEki Görüntüle 2875253
Yaaaaaa dime öyle dimeeeeeafiyet olsun canımmm mangaran süper ya orada olsam keşke
Canim ben Kayseriliyim ama bilmem kayseriyi. Dogma büyüme İstanbulsen nerelisin aslen ,katmer burada fıstıklı şekerli kaymaklı olur
canım ablam bende seni öperimBu nasıl bir şaheser böyle...akşama kadar izle dur...
Afiyet olsun prensesim.operim gül yüzünden.
selamlar hemşoCanim ben Kayseriliyim ama bilmem kayseriyi. Dogma büyüme İstanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?