- 25 Ağustos 2019
- 61.143
- 114.248
- 698
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #2.481
o zamanda içerim seninle canımBende 3 te iceceguum minnosummmbugun bi canim cekti kahve
Bitaneesiiiinnnn suan kahvaltim saati ondano zamanda içerim seninle canım
afiyet olsun canımBitaneesiiiinnnn suan kahvaltim saati ondan
Nasılda güzel gözüküyor köpüklü köpüklüKahvemizi içelimEki Görüntüle 2875253
yapta gel içelimNasılda güzel gözüküyor köpüklü köpüklüBi de ben yapıyım da geliyim
Geldimyapta gel içelim
bol köpüklü olmuş seninkide afiyet olsun canımGeldim
Eee nasılsınız bakalımbol köpüklü olmuş seninkide afiyet olsun canım
evet gördüm nasıl tatlı mı kedicikEee nasılsınız bakalımşahsen ben uykusuz bir gece nöbetçisi misali kedi bekliyorum kızımız nazlı utangaç dünden beri hırlamalar tıslamalar oğlumuz ise "gel hemen oynayalım meraklısı"
afieyet olsun kahvene eşlik edelim bende kiraz sapı içiyorumBen de burdayımmm
Afiyet olsunBen de burdayımmm
Hiç güzel yüzünü görmedim valla hep hırlıyor diğer kedinin kokusu üzerimde olduğundan herhaldeevet gördüm nasıl tatlı mı kedicik
aaa olabilir yeni ya alışırsa geçer o hırlamalarAfiyet olsun
Hiç güzel yüzünü görmedim valla hep hırlıyor diğer kedinin kokusu üzerimde olduğundan herhalde
Bakalım valla inşallah alışıraaa olabilir yeni ya alışırsa geçer o hırlamalar
alışırsa ayrılmaz senden arkadaşı kedisi vardı eve gelir gelmez peşindeydi sevmesini isterdi nasıl tatlılar yaBakalım valla inşallah alışırsevecem ama korkuyorum heryerimi patiliyo .
Dur bakalım kıyafetimi değiştim parfüm felan sıktım bi daha yaklaşmayı deneyecemalışırsa ayrılmaz senden arkadaşı kedisi vardı eve gelir gelmez peşindeydi sevmesini isterdi nasıl tatlılar ya
Sana da Afiyet şeker olsun kuzucumafieyet olsun kahvene eşlik edelim bende kiraz sapı içiyorum
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun
Hiç güzel yüzünü görmedim valla hep hırlıyor diğer kedinin kokusu üzerimde olduğundan herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?