yaa çok güzelll gününü geçirmişssinn ablacım evet
bugün epey temizlik ettimm buarada ablamm şuan arkadaşı çok zor hassas gününde bide onunla konuştum hep
boşanıyolar kesinleşti herşeyin hayırlısı olsun ama çok iyiyim dedii adam beni resmen eve kitlemiş
hiç farkında değildim dedi bugün bütün aileler buluştu son bi konuşma yapcaklar hemen dava açıcak arkadaşım
arkadaşım bile değill çok samimi beraber büyüdüğümüz kardeşim gibi gördüğüm biri

Boşandıktan sonra kendini daha iyi hissedecekse ki öyle görünüyor bir an önce kurtulsun canım ya...iyi ki yalnız değil onu seven yakınları var en önemlisi sen...

Boşandıktan sonra kendini daha iyi hissedecekse ki öyle görünüyor bir an önce kurtulsun canım ya...iyi ki yalnız değil onu seven yakınları var en önemlisi sen...
evett çok şükür tabiiki yanındayımm mahkeme gününde kesinlikle yanındayımm kaynanasına iki çift lafım var zaten onuda dersem rahatlıcam Arkasında dağğğ gibi biz varız annesi babası var halam annem varr

Adetine kaç gün var? Ne tedavisi gördün?

İnşallah bu süreci kolay atlatır. Sanki benim arkamdaymişsiniz gibi sevindim yazdıklarından. bakalım kaynana hatun gelecek mi mahkemeye

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…