- 18 Kasım 2020
- 20.553
- 49.619
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.461
Aaa neden peki geç olmuş kısmet tabideBi yerden sonra kismet diyorsun cunku tanışmamızdan 14 sene sonra cocuk yaptik doğduktan sonrada ayrildik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa neden peki geç olmuş kısmet tabideBi yerden sonra kismet diyorsun cunku tanışmamızdan 14 sene sonra cocuk yaptik doğduktan sonrada ayrildik
Erkekleri anlamak mümkün değil
yaa çok güzelll gününü geçirmişssinn ablacım evetÖğleye kadar okul vardı. Sonra Sherlock Holmes' u ikinci kez izlemeye başladık. İkindi vakti de biraz yürüyüş biraz sohbet arkadaşlarla buluştuk canım. İyiyim çok şükür. Sen de temizlikle ugrasmissin sanırım kolay gelsin inşallah bitmiştir.
6.5 sene sonra evlendik uni falan. Sonrada hemen istemedik. Sonrada rahat geldi, surekli calis,gec gel. Cumartesi de çalışıyordum. Erteledik.Aaa neden peki geç olmuş kısmet tabide
Boşandıktan sonra kendini daha iyi hissedecekse ki öyle görünüyor bir an önce kurtulsun canım ya...iyi ki yalnız değil onu seven yakınları var en önemlisi sen...yaa çok güzelll gününü geçirmişssinn ablacım evet
bugün epey temizlik ettimm buarada ablamm şuan arkadaşı çok zor hassas gününde bide onunla konuştum hep
boşanıyolar kesinleşti herşeyin hayırlısı olsun ama çok iyiyim dedii adam beni resmen eve kitlemiş
hiç farkında değildim dedi bugün bütün aileler buluştu son bi konuşma yapcaklar hemen dava açıcak arkadaşım
arkadaşım bile değill çok samimi beraber büyüdüğümüz kardeşim gibi gördüğüm biri
Pinacim bundan sonra Allah yüzünü güldürsün. Seni istemeyeni sen hiç isteme.Bi yerden sonra kismet diyorsun cunku tanışmamızdan 14 sene sonra cocuk yaptik doğduktan sonrada ayrildik
evett çok şükür tabiiki yanındayımm mahkeme gününde kesinlikle yanındayımm kaynanasına iki çift lafım var zaten onuda dersem rahatlıcam Arkasında dağğğ gibi biz varız annesi babası var halam annem varrBoşandıktan sonra kendini daha iyi hissedecekse ki öyle görünüyor bir an önce kurtulsun canım ya...iyi ki yalnız değil onu seven yakınları var en önemlisi sen...
Adetine kaç gün var? Ne tedavisi gördün?Teşekkür ederim canım sağlıklı doğum olmuştur inşallah kaç yaşında şimdi Dediğin gibi o ağrı çok erken başladı bi de tedavi görüyoruz inşallah artık doğrudur hissettiklerim
Anladım canım benim teşekkür ederim
Amin cok teşekkür ederim.Pinacim bundan sonra Allah yüzünü güldürsün. Seni istemeyeni sen hiç isteme.
Ben değil canım eşim ilaç kullanıyo onda gözüküyo şimdilik sorunAdetine kaç gün var? Ne tedavisi gördün?
İnşallah bu süreci kolay atlatır. Sanki benim arkamdaymişsiniz gibi sevindim yazdıklarından. bakalım kaynana hatun gelecek mi mahkemeyeevett çok şükür tabiiki yanındayımm mahkeme gününde kesinlikle yanındayımm kaynanasına iki çift lafım var zaten onuda dersem rahatlıcam Arkasında dağğğ gibi biz varız annesi babası var halam annem varr
Ha doğru yazmıştın hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBen değil canım eşim ilaç kullanıyo onda gözüküyo şimdilik sorun
Kısmet yani işte hayırsılı bakalım6.5 sene sonra evlendik uni falan. Sonrada hemen istemedik. Sonrada rahat geldi, surekli calis,gec gel. Cumartesi de çalışıyordum. Erteledik.
Biz anlatıyoruz canim zaten cocuklara olan oluyor, bizim için gecti gitti bitti diyoruz.Kısmet yani işte hayırsılı bakalım
gelecekk gelmesi lazım oğlunumu yalnız bırakıcak bırakırsa insan değil demekki gerçektenİnşallah bu süreci kolay atlatır. Sanki benim arkamdaymişsiniz gibi sevindim yazdıklarından. bakalım kaynana hatun gelecek mi mahkemeye
buarada ablacımm teşekkür ederimm bunu hissetmen bile güzel birşey :)İnşallah bu süreci kolay atlatır. Sanki benim arkamdaymişsiniz gibi sevindim yazdıklarından. bakalım kaynana hatun gelecek mi mahkemeye
Her insanın arkasında hatta yanında güçlü bir dostun olması kadar güzel bir şey yok canım .. hissetmemek mümkün değil.buarada ablacımm teşekkür ederimm bunu hissetmen bile güzel birşey :)
O kaynana mahkemeye gelecekgelecekk gelmesi lazım oğlunumu yalnız bırakıcak bırakırsa insan değil demekki gerçekten
Tesekkur ederimm ablacimm guzel dileklerin icin❤❤Her insanın arkasında hatta yanında güçlü bir dostun olması kadar güzel bir şey yok canım .. hissetmemek mümkün değil.
GelecekkkO kaynana mahkemeye gelecek