- 18 Kasım 2020
- 20.553
- 49.619
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #2.501
evet canım ödeme attırıyorSana da Afiyet şeker olsun kuzucumödem mi attırıyodu kiraz sapı
Teşekkür ederim canım
iyiyim kuzum çalışıyorum sen ne yapıyorsun nasılsınMinnosummm ben geldim nasılsın yavrii
Yeni arkadaş gelmiş hoş gelmiş
bakalım tepkisi ne olacakDur bakalım kıyafetimi değiştim parfüm felan sıktım bi daha yaklaşmayı deneyecem
Ohh yarasın o zamanevet canım ödeme attırıyor
iyiyim kuzum çalışıyorum sen ne yapıyorsun nasılsın
Iyiyim bitanem bahçede bir anda yağmur indi gök yarıldı sanki sırılsıklam kaldım bahçe gole dondu çok korkunç gök gürledievet canım ödeme attırıyor
iyiyim kuzum çalışıyorum sen ne yapıyorsun nasılsın
Bu 3. Kedim o beyaz eve geldiğinde uzak durmuştu ama böyle hırlamıyordu belkide korkmuştur kaybolmuş eczacımız bulmuş onun çok kedisi olunca bizde mavişe eş arıyorduk denk geldiBlueBerry4268 canim halamin da kedisi var oda oyleydii degisik degisik hareketler yapardi hepp hirlardii söz dinlemezdiii ama okadar alistikii halamin koynuna girip cikiyo hep kucaginda uyuyo sevdiriyo söz dinliyo oyuzden daha yeni alisicak
Hoşbuldum canım .Minnosummm ben geldim nasılsın yavrii
Yeni arkadaş gelmiş hoş gelmiş
Taşıma çantasına koydum onuda kucağıma aldım kesti hırlamayıbakalım tepkisi ne olacak
Mavera rica ederimBu 3. Kedim o beyaz eve geldiğinde uzak durmuştu ama böyle hırlamıyordu belkide korkmuştur kaybolmuş eczacımız bulmuş onun çok kedisi olunca bizde mavişe eş arıyorduk denk geldi
Hoşbuldum canım .teşekkkür ederim
Taşıma çantasına koydum onuda kucağıma aldım kesti hırlamayı
Kedimin isminden esmişti kafama maviş .Mavera rica ederim
Senle ilgili si yok ama mavera deyince aklıma başka şeyler geliyor
Anlatırım sonra topikte kızlar bilirler eskiler amaKedimin isminden esmişti kafama maviş .
Senin aklına geleni çok merak ettim
Ya kk da bir tane üye var her konusunda bizim pare banlanıyor tutamıyor kendiniKedimin isminden esmişti kafama maviş .
Senin aklına geleni çok merak ettim
msspare ne zaman banlıysan hep onun yüzündenAz önce öğrendim ben yeniyim valla
Yaaa ne guzell ettiniz cok guzel bi dusunceBu 3. Kedim o beyaz eve geldiğinde uzak durmuştu ama böyle hırlamıyordu belkide korkmuştur kaybolmuş eczacımız bulmuş onun çok kedisi olunca bizde mavişe eş arıyorduk denk geldi
Hoşbuldum canım .teşekkkür ederim
Taşıma çantasına koydum onuda kucağıma aldım kesti hırlamayı
msspare ne zaman banlıysan hep onun yüzünden
Bana mıydı bu soruYaaa ne guzell ettiniz cok guzel bi dusuncebuarada hosgeldinn demeyi unutmusum evlimisin acaba
Kizz kimee olcak hele tabi sagaaaaa
bizim kız dayanamıyor onu görünceanlamlandırılamayanlardan o zaman
Ama son konusunda siyirdim bide banlar sifirlanmis ya belki ondan ban yemedim
şikaye eden olmamıştırAma son konusunda siyirdim bide banlar sifirlanmis ya belki ondan ban yemedim
Geçen konuşmuştuk ha bende niye evlimisin felan diye soruyorKizz kimee olcak hele tabi sagaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?