• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi yaa bi daha iyi şeyler için gel kötü şeyler için değill 🥰 Kadın doğum nasıldı memnun kaldın mı ben hiç gitmedim hep özellere gittim ilgisizlerdir diye 😂

Ahh balımm inşallah yaa bi kaç şey daha çıktı umutlanacağım ama hüsrana uğramaktan korkuyorum 😂
Berfin can yurdam vardı gitmediyse iyiydi

Sev9 ins biran önce Allah gönlünüze göre verir hayirli haberlerini aliriz burdan canim
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah ya teşekkür ederim güzel duan için 🥰
Ben zaten 3 4 yıl önceden bahsediyorum gitmiştir.
Doğrudur bebeğim güvenemiyorum işte ama inşallah tedavi için değilde güzel şeyler için giderim 😍 bana hamilelik belirtiletini anlatır mısınn

Nazar çıktı resmennn 🙄 makinede bu halde buldum 😂

Eklentiler

• IMG20210621195526.jpg
    IMG20210621195526.jpg
    71,3 KB · Görüntüleme: 13
Benim hamile kaldığım ilk günden bulantim ve aşırı halsizlik vucudumda agri olmustu. Test yaptım negatif cikti. Bazi kişilerin belinde hic hissetmediğin farklı bir ağrı olur diye okumuştum bir anlık bende oldu gittim kan testi yaptirdim pozitif cikti.

Doğrudur bebeğim güvenemiyorum işte ama inşallah tedavi için değilde güzel şeyler için giderim 😍 bana hamilelik belirtiletini anlatır mısınn

Belirtim olmadı benim ya, ben olmaz dedim diye aramadım hiç belirtide

Benim hamile kaldığım ilk günden bulantim ve aşırı halsizlik vucudumda agri olmustu. Test yaptım negatif cikti. Bazi kişilerin belinde hic hissetmediğin farklı bir ağrı olur diye okumuştum bir anlık bende oldu gittim kan testi yaptirdim pozitif cikti.
Teşekkür ederim canım sağlıklı doğum olmuştur inşallah kaç yaşında şimdi 😊Dediğin gibi o ağrı çok erken başladı bi de tedavi görüyoruz inşallah artık doğrudur hissettiklerim ☺️
Belirtim olmadı benim ya, ben olmaz dedim diye aramadım hiç belirtide
Anladım canım benim teşekkür ederim

yaaa nasılsın ablacım pek yoktun bugün :) :KK36:
Öğleye kadar okul vardı. Sonra Sherlock Holmes' u ikinci kez izlemeye başladık. İkindi vakti de biraz yürüyüş biraz sohbet arkadaşlarla buluştuk canım. İyiyim çok şükür. Sen de temizlikle ugrasmissin sanırım kolay gelsin inşallah bitmiştir. :KK60:

• Muhteşem
Reactions: Jou
Back