Evet doğru ama kültür farkını fazlasıyla yaşıyoruz çalıştığımız çok konu varNereli olduklari onemli degil insan olsunlar yeter
Canım biz ikimizde karadenizliyiz ama bizim bile oluyorEvet doğru ama kültür farkını fazlasıyla yaşıyoruz çalıştığımız çok konu var
Evet küçük sorunlar hariç anlaşıyoruzaynen amca cocuklari anlasamiyo birak baska memeleketi baska ulkeden iki insan anlasio onmeli olan anlasmak
Hadi ya bende üzülüyordum neden böyle oluyo diyeCanım biz ikimizde karadenizliyiz ama bizim bile oluyor
Bende aynı düşüncedeyşm canımvalla bende cok bunaldim yanlizliktan bi bebegim olsaydi onla ugrasir vakit gecirirdim darldim.icim sisti resmen
Rabbim evlat hasretiyle imtihan etmesin bziiBende aynı düşüncedeyşm canım
Ah bi doğsun neler alıcam ona... Nerde oturuyorsun bu arada
istanbul kucuk cekmece bi hayirli saglikli evlat olaydi dunyalar benm olurduBende aynı düşüncedeyşm canım
Ah bi doğsun neler alıcam ona... Nerde oturuyorsun bu arada
yok estafurillah yeni gordum mesajini leylekler fetirmiyo bebekleri bunda hem fikiriz allahtan gelen basim gozum.ustuneKalıbı kırdıysam ozur dılerım. Gece rahat uyuyamadım.Kendinı yıpratmana uzuldum sadece.Hakkını helal et.
Canım ya.. İnşallah olucak bebeğimiz hepimizin. Benim eltim de habire bna nispeten çocuğunu bağıra bağıra sevıyo yanımdaeltimin 3 aylik bi bebegi var bir tstli benden 1 sene snra evlendi boyle nsl imreniyorm o emzirirken annem die severken icim yaniyo allah bagislasin tabi ama kotu oluyorm ya iste
Ah canım inşallah ya tek temennim bu arada sen nerde oturuyorsunRabbim evlat hasretiyle imtihan etmesin bzii
benimki nisbet yapmio ama insan iclenio isteCanım ya.. İnşallah olucak bebeğimiz hepimizin. Benim eltim de habire bna nispeten çocuğunu bağıra bağıra sevıyo yanımda
Evet haklısınbenimki nisbet yapmio ama insan iclenio iste
cok ozeniyorm hamile oldugum gunu ogrenmeyi suyum gelip doguma gitmeyi esimin o heyecanini dusundukce yaniyorum bildiginEvet haklısın
Evet canım bende öyle ama demek ki vakti saati var Rabbim en iyisini bilircok ozeniyorm hamile oldugum gunu ogrenmeyi suyum gelip doguma gitmeyi esimin o heyecanini dusundukce yaniyorum bildigin
cok sukur elhamdurillah iyiki muslaminiz ki rabbime siginiyoruz yoksa ne yapardikEvet canım bende öyle ama demek ki vakti saati var Rabbim en iyisini bilir
İstanbul da oturuyorm ben cnmAh canım inşallah ya tek temennim bu arada sen nerde oturuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?