Hımm benimde esimde ufak bir sorun var millet yuzunden bende sıkılıyorum soylryemiyorum da kimseye esim rencide olmasın diyebenim polikistlik over
Ben 24Benimde polikistik ama doktor engel olmadığını söylüyor bide kaç yaşındasınız arkadaşlar
Benimde 22 Allahtan yaşımız çok değil şansımız yüksek. Valla hergun bebek kıyafetlerine bakıyorum..Ben 24
Söylemeyin zaten insanlar çok acımasız bunu çekmeyen bilemez...Hımm benimde esimde ufak bir sorun var millet yuzunden bende sıkılıyorum soylryemiyorum da kimseye esim rencide olmasın diye
Benim sorun esimde esimin sperm sayısı düsük doktor iki gun araile iliski demis yok söylemem gercekten cok acimasizlarBenimde 22 Allahtan yaşımız çok değil şansımız yüksek. Valla hergun bebek kıyafetlerine bakıyorum..
Söylemeyin zaten insanlar çok acımasız bunu çekmeyen bilemez...
:) esleriniz kac yasında ?benim 23 :) erken evlendim
İnsallah bir gün giydirirsin canım rabbimim vardır bildigibenim bi kucuk dolabim var yegnimden kalma yeni dogan o kadar elbise varki hepsi duruyo
Anladim canm28 ine girdi bu ay
İnsaklah insallahamin ecmainnn insallah seneye dedigim gibi bu aylarda emziyo oluruz
33 canmseninki kac yasinda
Benimki 27ye gircek bir ay snra bende bir ay snra 23e :):) esleriniz kac yasında ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?