- 1 Ekim 2023
- 4.040
- 14.445
- 128
- Konu Sahibi SaviorAngel1
-
Konuyu yanlış yere açmış benzer konular var kapanmamış@Mune hanım size en doğru şekilde nasıl öğrenebileceğinizi anlatacaktır.
Secdede sadece ezberden okunur kağıda bakılmaz.Namaz kılmak basit zaten hareketleri hep aynı bir iki kire video izleyin öğrenirsiniz fakat duaları bilmiyorum dersenizde size şöyle bir taktik verebilirim okuyacağınız duaları kağıda yazın seccadenin üzerine koyun birkaç sefer kılarken okuyarak zaten ezberlemiş olacaksınız sonra normal kılabilir hale geleceksiniz
Namaz kılmayı bilmiyorsa zora koşmak neden? Öğrenene kadar öyle kılar hiç kılmamaktansa. Ben sakımca görmüyorum. Dini zorlaştırmayın kolaylaştırın bu şekilde belki namaza başlayacak vesile olacak ama o yapılmaz bu yapılmaz iyice uzaklaşıyor insanlar. Zaten ezberleyene kadar o şekilde kılacak. Ben öyle öğrendim iyi ki de öyle öğrenmişim çünkü senelerce erteledim erteledim keşke baştan böyle yapsaydım şimdi ezbere biliyorum ve kılabiliyorum çok şükürSecdede sadece ezberden okunur kağıda bakılmaz.
Çok enteresan ama geçenlerde reklamlarda namaz kılmayı öğreten seccade görmüştüm. Kılan kişiyi sesli yönlendiriyordu. Belki öyle bir şey alabilirsiniz.Arkadaşlar bu yaşımda niye hala bilmiyorum çok enteresan değil mi? Ama sure de bilmiyorum of ya keşke küçükken öğrenip alışsaydım :/ öğrenemiyorum bir türlü
Ezberden evet öğrenilir fakat öğrenene kadar kağıdı yere serip okuyanda bilir amaç öğrenmek değil miSecdede sadece ezberden okunur kağıda bakılmaz.
Secdede sadece ezberden okunur kağıda bakılmaz.
Secdede sadece ezberden okunur kağıda bakılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?