- 14 Aralık 2007
- 683
- 2
- 40
- Konu Sahibi ASXIXYXIXM BEN
arkadaşlar ben sadece ve sadece basenlerinden kilo alan bir kadınım bir türlü eritemiyorum benim gibi olupta çaresini bulanlar varsa nolur bir akıl verin:1no2:senağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sitede bu konuda açıklamalar var, ama ben de yine yazayım dedim.
Bizzat kendim yaparak sonuca ulaştığım bir yöntem var; Plates... Ben hergün akşamları 20 dk. plates yapıyorum, Ebru Şallı'nın cd sini aldım. İnanın başka bir yolu yok, hala tam olarak yapamadığım hareketler var yaklaşık 1 aydır yapmama rağmen fakat bıkmadan devam ediyorum, göbeğim hemen hemen dümdüz oldu, bacaklarım inceldi, nefes alma şeklim değişti, sabahları çok zor uyanırdım ama o problemim de ortadan kalktı.
Kesinlikle düzenli yapmaya karar verirseniz vücuttaki problemlerin ortadan kaybolduğunu farkedeceksiniz ve şiddetle tavsiye ediyorum. yerimseniben
arkadaşlar bu arada bi sorum olacak yahu sitede de reklamı çıkıyor ya nadide sultan lahana kapsülü kullanmış falan hangi programa çıksa orda da bahsediyor bu gerçekten işe yarıyor mudur? kullanan var mı? bi ara almayı çok düşündüm de güvenemedim :S
arkadaşlar bu arada bi sorum olacak yahu sitede de reklamı çıkıyor ya nadide sultan lahana kapsülü kullanmış falan hangi programa çıksa orda da bahsediyor bu gerçekten işe yarıyor mudur? kullanan var mı? bi ara almayı çok düşündüm de güvenemedim :S