• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Benim Gelinliğim

aysıra canım gerçekten çok güzel modelleri var ama
göğüs üstünden çok sıkmış gibi geldi bana koltuk altına doğru etlerin fırlamış gibi orda bi ayarlatma yap ;)

teşekkürler canım fikrin için yinede çok kötümü duruyo acaba benimde en başından beri aklıma takılıyo üst tarafı etler fırlamış gibi duruyo çok kiloluda değilim ama o gelinliği çok beğendim vazgeçemedim neyapsam biraz aşağıyamı indirsemki.

teşekkürler canım fikrin için yinede çok kötümü duruyo acaba benimde en başından beri aklıma takılıyo üst tarafı etler fırlamış gibi duruyo çok kiloluda değilim ama o gelinliği çok beğendim vazgeçemedim neyapsam biraz aşağıyamı indirsemki.

tamam ozaman işte çok sıkmaktan olmuş az bişede aşağı indir hal edersin
bir kere daha git dene aklına takılmasın habire ama inan çok yakışmış bir tek dediğim yer göze takılıyor birde boydan resim koysana :)zemuszemus

Güle güle giy gelinliğini..Bu gelinliği bende çok beğeniyordum ama daha kabarık bir model istediğim için başka bir gelinlik aldım aysiradan..Çok güzell..Mutluluklaarr şimdidenn..

kızlar yeni resimler ekledim eskileri değiştirdim.gelinliğin son hali artık herşeyiyle.düğüne yaklaşık bir ay kaldı.

Back