Herkes birilerinden dertli ben de kendimi size şikayet edeyim.. Çok tembelim çook.. İnsan akşam nasılsa yine yatacağım diye yatağını toplamaya üşenir mi? 1 senelik evliyim bebeğim var ama uslu bi bebek yani o bırakmıyo da yapamıyorum diyemem bir türlü kalkamıyorum yerimden.. Akşam içtiğimiz çay tepsisini odada bırakıyorum bazen ertesi gün ikiye üçe kadar orda duruyo.. Oda sürekli dağınık eşimin gelmesine yakın hızlıca topluyorum çünkü bi kaç kez dile getirdi dağınıklığı sevmediğini.. Telefon elimden düşmüyo ona bak buna bak resmen bağımlı gibiyim sonra bakıyorum yemek yapılacak etraf toplanacak saat ilerlemiş strese giriyorum.. Halbuki bi hedefim var kpssye çalışmam lazım ama daha işimi yapamıyorum kaldı ders:/ .. Evimiz tanıdıklara uzak kimse gelip gitmez çok,bazen sırf temizlik yapayım diye misafir çağırıyorum.. İki gün önce yerleri silmiştim o su kovayla birlikte banyoda duruyo resmen öğrenci evine çevirdim evi.. Artık kızar mısınız makara mı yaparsınız tavsiye mi verirsiniz bi yol gösterin :) iyi akşamlar herkese..