- Konu Sahibi EbrarinAnnesi
Cay tepsisi ertesi gune kadar oda da ve iki gun once yerleri sildigin kova banyoda ay bana fenalik gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha anlatayım da ne kadınlar var deyin :) valla çocuğu on günde bi banyo yaptırıyorum desem yeridir :/ bazen bezini değişiyorum odada bırakıyorum ( küçük yaptığında tabi) sabaha kadar orda duruyo :/ kalkıp banyoya götüresim gelmiyo.. Çamaşırlar iki gündür askıda toplayıp yerine koymadım biraz ütü yaptım bugun yerine yerleştirmedim yemekten sonra da ya ağırlık bascak ya çocuk emzirme vs derken kalacak yarına.. Neden böyleyim ya nefret ediyorum kendimden![]()
10 günde 1 bebeği yıkıyorsunuz.Biraz daha anlatayım da ne kadınlar var deyin :) valla çocuğu on günde bi banyo yaptırıyorum desem yeridir :/ bazen bezini değişiyorum odada bırakıyorum ( küçük yaptığında tabi) sabaha kadar orda duruyo :/ kalkıp banyoya götüresim gelmiyo.. Çamaşırlar iki gündür askıda toplayıp yerine koymadım biraz ütü yaptım bugun yerine yerleştirmedim yemekten sonra da ya ağırlık bascak ya çocuk emzirme vs derken kalacak yarına.. Neden böyleyim ya nefret ediyorum kendimden![]()
Ben de aynı sizin gibiyim:)ki benim cocugum bile yok,calismiyorum da...yani beterin beteri var merak etmeyin yalniz degilsiniz:))ben evin en küçük kiziydim iki ablam var her isi kendileri yapardi,bana bisey yapmaya izin vermediler,yapamazsin guzel supuremezsin falan dediler hep,ee noldu buyudum evlendim,cok sikinti cekiyorum simdi,cunku hic aliskanligim yok temizlik yapmaya![]()
Sen=ben demektir
Haha demek öyle :)
Çok iyi anliyorum sizi,bence çocukken bu alışkanlığı edinmedigimiz için böyle zorluk çekiyoruz,şimdi birde cocugunuz var daha da zor bir yerden başlamak,sadece şunu size tavsiye etmek istiyorum,bi ajanda tutun,aksamdan yarin yapilacak işleri yazin gerçekten çok işe yariyor,cok daha fazla is yapabilirsiniz daha az zaman harciyarak,planli olunca daha kolay oluyor herşeyBen de öyleydim hep annem yapardı şimdi bi de bebek var onun da dağınıklığı yorgunluğu olunca hepten pisleştim :/
cok acayipsiniz bende 2 ay once dogum yaptım. İsmi ebrar biraz benzıyorız yoksa bu ben mıyımBiraz daha anlatayım da ne kadınlar var deyin :) valla çocuğu on günde bi banyo yaptırıyorum desem yeridir :/ bazen bezini değişiyorum odada bırakıyorum ( küçük yaptığında tabi) sabaha kadar orda duruyo :/ kalkıp banyoya götüresim gelmiyo.. Çamaşırlar iki gündür askıda toplayıp yerine koymadım biraz ütü yaptım bugun yerine yerleştirmedim yemekten sonra da ya ağırlık bascak ya çocuk emzirme vs derken kalacak yarına.. Neden böyleyim ya nefret ediyorum kendimden![]()