• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Düzensiz Evim :)

Canım hijyensiz değil yani o kadar da silip süpürüyorum kalktım mı hızlıca yapıyorum ama rutine bindiremedim yetişemiyorum birini yapsam biri kalıyo
Pardon ben temizlik yapmadiginizi düşündüm :)
Bebek küçükse zamanla oturur zaten.
Ama lütfen onu sık sık yıka annesi.
Kış geliyo ama banyo yaptirdiginiz günler dışarı çıkmayın bişey olmaz inşallah.
Sağlıkla büyütün :nazar:

Bu akşam mutfağı topladım odayı da :) adam diyo hayırdır dedim artık düzenli kadın olmaya karar verdim hadi inşallah diyo :))
Ya mesajlarina cok guldum :-):-)
Allah bebisinle esinle guzel omurler versin amaa bebisii birdaha 10gunde yikama lutfen yazikkk annesiii...:emir_bebek:
Bebek olunca yetisememe durumu oluyo evet ama bu kadar da degil yahu:eek: yani tepsi ozellikle:KK45:
Sen en iyisi face de temizlik sayfalari var onlara katil gordukce icin acilsin:olamaz::KK53::KK53::KK53:

Allah bebisinle esinle guzel omurler versin amaa bebisii birdaha 10gunde yikama lutfen yazikkk annesiii...:emir_bebek:
Bebek olunca yetisememe durumu oluyo evet ama bu kadar da degil yahu:eek: yani tepsi ozellikle:KK45:
Sen en iyisi face de temizlik sayfalari var onlara katil gordukce icin acilsin:olamaz::KK53::KK53::KK53:

O neymiş kız nasıl sayfa adı ne :)) hemen bakarım

Bunu dert ettiğine gore icinde temizlik yapma istegi var ve durumdan rahatsizsın bir tavsiyem yok duzelecegine inaniyorum

Kpss ye calisman gerekiyor ve evin surekli daginik, ayrica toplamaya hic mecalin yoksa sen = ben demektir arkadasim. İnan ki benim vileda kovamin icindeki su ile koridorda bekledigi bile oluyor. Dokmeyi birak bazen banyoya koymaya bile useniyorum. Ve daha bebisim bile dogmadi.

3 aylik bebegim var ayni durumdayim, ev savas alani gibi. Ama benim oglum hic uyumuyo, durmuyo. Uyusa da ben telefonla mesgul olup hicbi is yapmiyorum. Surekli yatmak istiyorum. Yazan oldu mu bilmiyorum ama benim kan degerlerim cok dusuk, belki sizin de ondandir. Artirmaya calisiyorum ama ilacla artmiyor bi turlu. Ogrenciyken bile daha topluydum. Eve kimseyi cagiramiyorum daginikliktan dolayi. Cozum bulursaniz paylasin benimle de :)

Herkes birilerinden dertli ben de kendimi size şikayet edeyim.. Çok tembelim çook.. İnsan akşam nasılsa yine yatacağım diye yatağını toplamaya üşenir mi? 1 senelik evliyim bebeğim var ama uslu bi bebek yani o bırakmıyo da yapamıyorum diyemem bir türlü kalkamıyorum yerimden.. Akşam içtiğimiz çay tepsisini odada bırakıyorum bazen ertesi gün ikiye üçe kadar orda duruyo.. Oda sürekli dağınık eşimin gelmesine yakın hızlıca topluyorum çünkü bi kaç kez dile getirdi dağınıklığı sevmediğini.. Telefon elimden düşmüyo ona bak buna bak resmen bağımlı gibiyim sonra bakıyorum yemek yapılacak etraf toplanacak saat ilerlemiş strese giriyorum.. Halbuki bi hedefim var kpssye çalışmam lazım ama daha işimi yapamıyorum kaldı ders:/ .. Evimiz tanıdıklara uzak kimse gelip gitmez çok,bazen sırf temizlik yapayım diye misafir çağırıyorum.. İki gün önce yerleri silmiştim o su kovayla birlikte banyoda duruyo resmen öğrenci evine çevirdim evi.. Artık kızar mısınız makara mı yaparsınız tavsiye mi verirsiniz bi yol gösterin :) iyi akşamlar herkese..
o_O Sen ebrarın babasımısın o_O

Biraz daha anlatayım da ne kadınlar var deyin :) valla çocuğu on günde bi banyo yaptırıyorum desem yeridir :/ bazen bezini değişiyorum odada bırakıyorum ( küçük yaptığında tabi) sabaha kadar orda duruyo :/ kalkıp banyoya götüresim gelmiyo.. Çamaşırlar iki gündür askıda toplayıp yerine koymadım biraz ütü yaptım bugun yerine yerleştirmedim yemekten sonra da ya ağırlık bascak ya çocuk emzirme vs derken kalacak yarına.. Neden böyleyim ya nefret ediyorum kendimden :KK43:
Vallahi ben bunu da okuyunca baba olduğundan emin oldum,sanki eşinin gözünü açmak için yazıyorsun,neyse...15 yıllık evliliğimde,yatağımı 15 kez dağınık bırakmamışımdır.Yoksa çok rahatsız oluyorum.Ev işleri elbette zevkli değil,ama 3 çocuğum var,yapmam gerek.Yoksa onun yerine yapabileceğim 45047 eğlenceli aktivite var.Bence her gün kendine bir iş seç.Onu mutlaka yap.Yatağını mutlaka topla.O bütün evi daha hoş gösterir sana...

Benimde kocam böyle ben kaldirmasam o tepsi hep orda kalır yada ben mi çok atiğim bilemedim :)))

3 aylik bebegim var ayni durumdayim, ev savas alani gibi. Ama benim oglum hic uyumuyo, durmuyo. Uyusa da ben telefonla mesgul olup hicbi is yapmiyorum. Surekli yatmak istiyorum. Yazan oldu mu bilmiyorum ama benim kan degerlerim cok dusuk, belki sizin de ondandir. Artirmaya calisiyorum ama ilacla artmiyor bi turlu. Ogrenciyken bile daha topluydum. Eve kimseyi cagiramiyorum daginikliktan dolayi. Cozum bulursaniz paylasin benimle de :)
Demir hapı iğnesi vs kullan ben öyle yapıyorum gözüm açılıyor yoksa hep bitkin olurum derli toplu çok atiğim annem bile diyor kız sen bekarken hiç temizlik yapmazdin bu ne cevvallik içinden ne çıktı böyle senin diyor hiç oturmuyorum iki çocukla haliyle

Ya zayıf biriyim ben kaldır indir küvet kova derken yoruyo ondan :)
Canım,ben 3 çocuğumu da 5 6cı aya kadar hergün yıkadım.Eğer hava çok soğuksa yada hastaysa belki 1 gün ara vermişimdir.
Yıkanınca öyle mutlu uyuyorlarki.
Sonra oturur,onların pembe yanaklı,uzun kirpikli mışıl mışıl uyumalarını izlerdim.Hergün yıkayınca uzun da sürmüyor zaten,5 dakikada çıkarıyorsun sudan...

Kpss ye calisman gerekiyor ve evin surekli daginik, ayrica toplamaya hic mecalin yoksa sen = ben demektir arkadasim. İnan ki benim vileda kovamin icindeki su ile koridorda bekledigi bile oluyor. Dokmeyi birak bazen banyoya koymaya bile useniyorum. Ve daha bebisim bile dogmadi.

Hamileyken bir ay evi temizlemediğimi biliyorum :) sana şuan her şey serbest arkadaşım

Benimki de üç aylık o uyuyunca telefon elimde koltukta oturuyorum yani öyleydi.. Bu gece bi karar verdim şuan oda toplu bi şekilde bıraktım mutfak da toplu.. Sabah da yatağımı toplayıp çocuğu yıkıcam :)) gel birlikte bugün itibariyle düzenli olalım..

Bu konudan sonra kalktım mutfak dolaplarina bi girdim , deterjan dolabinda kafam kadar 2 tane böcek gördüm :KK14:
Belkide ureyecektiler ayyyy:KK17:

:skandal:ayyy istifciler diye bı program var o aklıma geldi . Nasıl evde hiç bir şeyi atmiyorlar , evde ne ararsan var, hele bı teyze vardı hep bı yerde oturmuş, altına kendi bez bağlamış , pis bezleri de banyoya atmış, bı görseniz banyonun kapısını zor açtılar heryer diskili bez dolu, banyonun zemini erimiş diskidan düşünün artık :KK17:

Onları izledikce evde hiç çöp bırakmıyorum:) zaten annem de derdi evin bereketi kaçar, şeytan gezer üstünde diye :KK57:

Bazen ipi ucu kaçabilir ama, ben hep geceden toplarim evi. Bazen iki üç hafta büyük temizlik yapamasam bile toplu tutarım evi, bir iki günde bir supururum en azından .

Herkesin de dediği gibi, anında yaparsan bı daha onu düşünmek zorunda kalmazsin :KK28:

O zaman kan alın lütfen

Herkes birilerinden dertli ben de kendimi size şikayet edeyim.. Çok tembelim çook.. İnsan akşam nasılsa yine yatacağım diye yatağını toplamaya üşenir mi? 1 senelik evliyim bebeğim var ama uslu bi bebek yani o bırakmıyo da yapamıyorum diyemem bir türlü kalkamıyorum yerimden.. Akşam içtiğimiz çay tepsisini odada bırakıyorum bazen ertesi gün ikiye üçe kadar orda duruyo.. Oda sürekli dağınık eşimin gelmesine yakın hızlıca topluyorum çünkü bi kaç kez dile getirdi dağınıklığı sevmediğini.. Telefon elimden düşmüyo ona bak buna bak resmen bağımlı gibiyim sonra bakıyorum yemek yapılacak etraf toplanacak saat ilerlemiş strese giriyorum.. Halbuki bi hedefim var kpssye çalışmam lazım ama daha işimi yapamıyorum kaldı ders:/ .. Evimiz tanıdıklara uzak kimse gelip gitmez çok,bazen sırf temizlik yapayım diye misafir çağırıyorum.. İki gün önce yerleri silmiştim o su kovayla birlikte banyoda duruyo resmen öğrenci evine çevirdim evi.. Artık kızar mısınız makara mı yaparsınız tavsiye mi verirsiniz bi yol gösterin :) iyi akşamlar herkese..
tebrikler on numara pintisiniz:halay:

Back
X