kuzim şu 12 günü bana saat saat yazz neler yaptın neler yapmadın....malum benim zaman da geliyooo ama biliyosun benim durumlar karışık ne olacak bilmiyorum iki arada bir kaldım hayırlısı bakalım...
Gördümkiiiiii kutlamalar ben gelmeden başlamışş, hadi halaya burdan devam:teytey:
Canım kaktüsümün söylediği gibi hamişimmm dostlar, benim dondurulmuşlarımda başardı çok şükür:dance:
benden dualarını ve iyi dileklerini esirgemeyen bütün dostlarımdan Allah razı olsun canlarım benim, sizleri çok seviyorum, sizin çokkk payınız var bu pozitif sonuçta
Değerim "1331" kızlar nasıl iyimi söyleyin, ben nekadarlık hamiş olduğumu hesaplayamadığım için değer normalmi yüksekmi anlayamadım, transferden sonraki
12.günüm ama embriyolarım 5.gün embriyosuydu transfer yapıldığında, yani iki haftalık dersek baya yüksek oluyo dimi
doktorum gayet iyi dedi, ikiz olabilirmi dedim onu net söyleyemem ultrasonda belli olur dedi, aman hayırlısı olsun yeterki önemli değil ama çokk merak ediyorum,
Saranur, Diamond, Darkınlıfe, Gülseren ve diğer arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla hamiş kalınca dertler bitmiyo, yok kese görünecek, yok kalp atışı duyulacak, yok üç aylık tehlikeli dönem atlatılacak yani benim asıl işim yeni başlıyo sanırım hayırlısı bakalım birbirimizin desteğiyle bunlarıda atlatıcaz inşallahhhh :hooray:
Canım benim çok sevindim :teytey::teytey:
Senide transfer ettik endişeli anneler grubuna ohh çok şükür :)))
Asıl macera şimdi başlıyor.Değerin çok güzel kaç haftalık bilmiyorum canım.Ama 4-5 haftalık civarı olabilir.
Herşeyi duyacaksın hiç endişelenme.
Allah hayırlı rahat bir hamişlik nasip etsin Hayırlı bir evlat olur inşallah azcuk da yaramaz :))
ee ne çetin şartlarda tutundu o annesi azcık şımarsın sana :)
Darısı isteyenlere olsun.
Cnm hep guzel seyler duşun olurmu senın ıcın dua edıcem uyumadan once bak KUZİ onumuzu açtı ınsallah peşpeşe olucak :dance:evet canım yarın belli oluyor 8 tane dondurulmuş bebişlerim var :1closedeyes: sağlıklı çözülürlerse dr 4 tane transfer edeceğini söyledi ...allahım inşallah herşey yolunda gider dua edin ne olur kızlar bir heyecan sardı sormayın
KUZİCİĞİMM senın kacıncı denemendı buuu bız senınle daha yenı arkadasızz bılmedıgım icin soruyorum senı bu mutlu gununde pekte yormak ıstemıyorum aslında
kuzi yaa inan o kadar çok sevindimki kendim hamile olmuş kadar sevindim,:sm_cool: canım seni ve eşini tebrik ediyorum allah tamamınada erdirsin inşallah,değerin maşallahikiz gösteriyor
senin bu haberini aldımya daha bir umutlandım kıss:dance::dance:
halaya devam:teytey::teytey::teytey:
Benim ilk denemem negatif sonuçlandı ve o denemeden kalan iki adet donmuş embriyomu kullandık bu defa, yani ikinci deneme diyebiliriz, hiç önemli değil istediğini sor canım benim a.s.
seda sen ne durumdasın canım tedaviye başladınmı
hayırlısı be sedacım...inşallah 5. denemende tutar meleğin sana...kuzimin dediği gibi pes etmek yok...sonuna kadar mücadeleye devam...
inşallah bu sefer meleğine kavuşursun canım
tekrara dondurulmuşlarlamı deniyecen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?