Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM BENIMM yaaaa o kadar mutluyumkı senın adına sozlerımı ıfade edemıyorummm ben cok ugrastıgım ıcınnn kendımı cok yıkılmıs hıssedıyorumkı etrafımdakı ınsanları oyle sanıyorum galıbaa senın haberını aldımmya ohhh bu gece rahat uyucammm dunden berı aklımdaydınn ınan bana kendımınde olsa bu kadar sevınırdımmm burda konustugumuzz herkes ıcın gecerlııı allahım herkese nasıp etsın evlat sahıbı olmayııı sen bızı burda yannız bırakma bızlerı haberdar et olurmuuu belkı bızlere yardımında dokunurrr:1closedeyes:
hayırlı olsun canım inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle darısı bize
kuziiiiiiii kuziiiiiii tebrikler darısı tüm isteyenlere
tebrik ederim canım uzun zamandan beri uzaktan takip ediyordum sizleri bu gün bende tedaviye başlıcaktım fakat yine kistler izin vermedi çok üzülmüştüm senin sonucunu görünce inan umutlandım vazgeçmek yok yola devam :teytey: tekrar tebrik ederim canım hayırlısıyla kucağınada almak nasip olur inşallah amina.s.Gördümkiiiiii kutlamalar ben gelmeden başlamışş, hadi halaya burdan devam:teytey::teytey::teytey::dance:
Canım kaktüsümün söylediği gibi hamişimmm dostlar, benim dondurulmuşlarımda başardı çok şükür:dance:
benden dualarını ve iyi dileklerini esirgemeyen bütün dostlarımdan Allah razı olsun canlarım benim, sizleri çok seviyorum, sizin çokkk payınız var bu pozitif sonuçta
Değerim "1331" kızlar nasıl iyimi söyleyin, ben nekadarlık hamiş olduğumu hesaplayamadığım için değer normalmi yüksekmi anlayamadım, transferden sonraki
12.günüm ama embriyolarım 5.gün embriyosuydu transfer yapıldığında, yani iki haftalık dersek baya yüksek oluyo dimi
doktorum gayet iyi dedi, ikiz olabilirmi dedim onu net söyleyemem ultrasonda belli olur dedi, aman hayırlısı olsun yeterki önemli değil ama çokk merak ediyorum,
Saranur, Diamond, Darkınlıfe, Gülseren ve diğer arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla hamiş kalınca dertler bitmiyo, yok kese görünecek, yok kalp atışı duyulacak, yok üç aylık tehlikeli dönem atlatılacak yani benim asıl işim yeni başlıyo sanırım hayırlısı bakalım birbirimizin desteğiyle bunlarıda atlatıcaz inşallahhhh :hooray:
Kizz Zaten Bizim Gizli Bii Gücümüz Varyaa Ben Keşfedemedim...kalplemizi Bir şekerim...kalbi Güzel Dostum...valla Sen Böle Söyledikçe Içime Bii Kipirti Geliyooo...
Ay gerçekten ya ruh ikizimmisin nesin anlamadım, kıpraşsın tabi için kısım Allah biliyo senin kalbini en kısa zamanda sevindirecek seni merak etme,
bu arada senin embriyolarının hepsini aynı zamandamı dondurdular, yani transfer ertelenince 3.günde hemen dondurdularmı yoksa bir kısmını bir kaçgün daha takip ettilermi biliyomusun
tebrik ederim canım uzun zamandan beri uzaktan takip ediyordum sizleri bu gün bende tedaviye başlıcaktım fakat yine kistler izin vermedi çok üzülmüştüm senin sonucunu görünce inan umutlandım vazgeçmek yok yola devam :teytey: tekrar tebrik ederim canım hayırlısıyla kucağınada almak nasip olur inşallah amina.s.
ayyy dayanamayıp gene geldim...valla yarın işe gidemicem kıss senin yüzünden...
canımm temennilerin ne güzel öyle ya....inşallah kıss...
valla canımm hiçç bilmiyorum ki ama tarnsfer zamanı 4 emriyo çözülmüştü 3ü tarnsfer edilmişti 1 tanesi 3 gün dışarda bekletilmiş ve sağlıklı olduğu tespit edilmiş ve onuda dondurmuşlardı bildiğim bu...amann kısss valla ne biliyim...hayırlısını bileyimde hayır olsun hakkımda...
Kuziciğim mutluluğun yazdıklarından anlaşılabiliyor.Allah daim etsin inşallah,herkese nasip etsin bu mutluluğu.