Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyyy bu ay için umutsuzluğa kapılmaya başlamıştım ama müthiş haber işte. mucizen seni tutsun. hiiiiiiç bırakmasın. Rabbim nazardan saklasıııın.
kısss gördünmü olsun olsun diyodun CENABI ALLAH sana üçüz nasip etti....ayyyyyyy kuzi ve üçüzleri ne güzel olur bee....kıss sen doğur ben sana yardıma gelirim banada tecrübe olur işte...
CANIM COOOOOOK SEVİNDİM ALLAH SAGLIKLA KUCAGINADA ALMAYI NASİP ETSIN DARISI BASIMIZA INSALLAH
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kuziiii çok sevındımmmmm ınan bana su anda cok mutluyummm Allah tamamını erdırsın ıniallah bızlerede nasip eder ınsallahhhh
hayırlı olsun canım sağlıkla kucagına al inşallah
ayyyyyyyy haykırmak geliyoo içimdenn bağırcam işteeeee
kuzimmmm hamişşşşşşşşşşşşşş
ay süper bişey yaaa...:dance::dance:
kuzim hamiş kuzim hamişşş
kuzimmmmmmmm hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kuzimm hamiş
kuzim hamişş
kuzimmm hamişşşşşş
kuzimmmm hamişşşşşş
HEMDE ÜÇÜZLERİMİZ GELİYOO.....
kuzim hamiş kuzim hamişşş
kuzimmmmmmmm hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşş...........
Kiss Eşin Ne Sevinmiştir Ayyy Canim Dostum Yaaaa...ne Güzel Biii Mutluluk...valla 9 Ay Boyunca Dualarini Esirgeme Benden Valla Gelirim Ctesi Pazarina....
KEDERLI senınde güzel haberlerını burda beklıyor olucaz halay cekıcez ınsallahhh
canım hayırlı olsun.demek donmuş mucizen geliyor inşallah.bence ikiz olma ihtimali yüksek.ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hangi merkezde yaptırdın canım.
sevgili kuzi o kadar sevindim ki sana anlatamam.bence de ikiz. hayırlı uğurlu olsun.sağlıkla büyüt canım.... a.s.