- 20 Ocak 2010
- 45.891
- 163.037
- 798
- 43
Cipsler çekirdekler kolalar pek yediğim seyler degilki benim dısardanda pek yemiyoruz bu hafta eşim izindeydi biraz abarttık tesekkür ederim yardım ilgilendiğin için aslına bakarsak normal insanlardan daha az yerim ama birkaç hastalıkta etkili tabi kilolu olmamdamerhaba:)
sizi birkaç konuda görüyorum.hep "şişkoyum,obezim" diye kendinizden bahsediyorsunuz.barışıksınız da belli kendinizle,ama bunun cidden bir sonu yok.sadece yazmak istedim çünkü ben de obezdim ve plan takıntılıyım.hatta obez kategorisinden çıkalı 4 kilo falan oldu daha plan takıntımı yüzde 50 falan yendim diyebilirim.bir gün tamam artık ben de sağlıklı olacağım derseniz yardımcı olmak isterim.plan takıntımı yenmemi vs
ayrıca evet sağlıklı beslenmek çok pahalı yani geçen organik bir elma sirkesine verdim dünya parasını.ama bir gün hesaplamıştım her gün yediğim cipsler,gofretler,çekirdekler,kolalar,dışardan sipariş ettiğim pizzalar,kumpirler ne kadar oluyor diye.az az ve ucuz gibi görünen şeyler aslında günde min 50tl harcamama sebep oluyormuş.inanın sebze meyve daha ucuz ve daha uzun gidiyor,hop yedim bitti gitti gibi değil.