Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa ne iyi etmişsin.Konunun gazıyla beslenme seklimi degistirip diyete basladim her begeni bir daim olsun
tavsannn Bak 111 olmuş, bu konudan kaçışın yok.
KK hatunları,
İlk mesajımı okuyup amma konuşmuş deyip senin mesajını beğenip çıkıyorlar bence.
Aa ne iyi etmişsin.
Amaa pes etmek bırakmak yok tamam mı?
Sabır sabırr ya sabırrr diyeceksin.
Gündüz limonata kahve karpuz gibi şeyler yiyip içiyorum. Yoğurt benim karnım acıkınca aklıma gelen ilk yiyecektir çok severim. Hava yeterince serinledikten sonra da yemek yiyorum. O da normalde yediğimin yarısı kadar oluyor.
Yazın hep kilo veririm bu yüzden. Normalde de yemek yemeyi pek seven biri değilimdir zaten. Tansiyonum düştüğünde anlıyorum bir şey yemem gerektiğini.
Tek başıma asla yemek yemem. Hem hazırlamaya üşenirim hem de sıkılırım yerken. Ana besin kaynaklarım makarna pilav abur cubur falandır. Sebze severim ama birinin özellikle önüme koyması gerek yemem için.
Ahahaa gercekten o kadar olmuş, ne yorum yazmışım breh breh
Bu sefer pes etmeyeceğiiim
İki gündür iyi gidiyorum ayni gazla devam ederim insallah
Sabırr sabıırr
Hiç yakıştıramadımKonunun gazıyla beslenme seklimi degistirip diyete basladim her begeni bir daim olsun
Ben yemek yerken yoruluyorum bile.Hımmmmm anladım.
Tek başına asla yemek yememeni, yerken sıkılmanı enteresan buldum.
Makarna, pilav neyse de abur cubur nasıl ana besin kaynağı olabilir.
Benim duruma ne diyorsun peki. Seninde görüşünü almak isterim.
Simdi Neruda ben de gunluk saglikli besleniyorum ama kebap varsa, manti varsa da acimam gomerim...yani guzel seylerden kendini bu kadar mahrum etmek dogru degil lan :) Haftada 1 kere ye, veya haftasonu istedigini ye olmaz mi? Ben hep saglikli beslenirsem bunalima giriyorum, haftasonlari ne istersem yerim.
Hep saglikli hep saglikli olmaz, kebap yemenin mutlulugunu tadmalisin bence.
Sorma Cherry'cim bdv'deki diğer konulara bakıp benim dert ettiğim şeye bak diyorum.
Bunalıma mı giriyorsun.
Bilakis sağlıklı ve güzel beslenip vücuduna iyi gıdalar girdiğini bilmek seni iyi hissettiriyor sanıyordum.
Sende 5 gün iyi 2 gün kötü beslenerek dengeyi kuruyorsun demek.
O güzel şeylerin çoğu sağlıksız ama.
Sağlıksız beslenirsem bedenimi hasta edeceğimi düşünüyorum.
Söylediklerin aklımda olacak. Fikirlerini paylaştığın için çok sağol.
Evet hedefleri kucuk kucuk böldümHehe rol çaldın resmen.
Evet o arkadaşlar için konuya cuk oturan bir yorum olduysa demek.
Kendine küçük bir hedef belirlemen iyi olur. (2 kg vereceğim gibi.)
Sürdürebilirlik önemli tavşancım.
Barış Özcan'ın -Zinciri Kırma- takvimini biliyor musun? O işine yarayabilir bak.
Ben de kendime pek yakistiramadim acikcasi ama erteleye erteleye vermem gereken 3se 5 oldu, bu gidise bir dur diyorumHiç yakıştıramadım
Haydi bakalım gazan mubarak ola
Ben de kendime pek yakistiramadim acikcasi ama erteleye erteleye vermem gereken 3se 5 oldu, bu gidise bir dur diyorum
Tesekkur ederim bibiciim
70 i gayet çikolata tadında 85 i herkes yiyemez 99 zaten pik yapmış oyy canım istedi yine ya eti karamın 70 liğini aldım geçen gün banada çok şekerli geldi etiketine bakmamıştım 31 gram mııı e o zaman 70 lik yemenin ne anlamı kalıyor ki kahve dünyasından küvertür alayım dedim bitterlerindeki kakao oranı 56 diye almadım.metro markette elit markasının 70 liğini gördüm küvertür heveslendim ama 2.5 kg derin mevzu çikolata vesselamKesinlikle denemelisin. Gerçek bitter çikolata bunlar. Opsiyonlar şu şekilde;
Eki Görüntüle 1868823
%70 ve %85 'i denemedim henüz. celebrian hepsini denemiş sanırım. Valla ben %99'da takılı kaldım. Bitter ihtiyacımı karşılıyor. Şeker yok gibi birşey %1 idi. Metro'dan bulabilirsin.
Merak ettim %80 hangi markanın idi? Eti karam var bi %70 ama onun şeker oranı çok yüksek bence. [1 paket 80 gram. 100 gramında 31.1 gr şeker]
Bende senin kadar olmasamda sağlıklı yemeye takıntılıyım. Sebzelerin hepsini çok severim. Markete gittigimde aldiklarimin 100'de 99.9'u hep sebze meyve saglikli seylerdir. Ve icinde seker barindiran yiyecekler asla almam (saglikli sekerleri saymiyorum tabiki) Arada cips'i
Kaciriyorum. Su disinda icecekle aram yok, cikolata seker sevmem.
Esimde benim gibi önune ne koysam yer sansliyim yani. Çok fazla şeyetme sağlık herşeyden önemli
Konu sahibi
Sıkıcı bir arkadaş olmalısınız
O size göre öyle.
Eski bir arkadaşımı hatırladım şimdi.
Hanımefendi fütursuzca beslenirdi ne bulursa yiyip içerdi pek homini gırtlaktı.
Spor salonu çıkışı lahmacun, kebap yemeye giderdi.
O da sıkıcı olduğumu şakayla karışık söylerdi.
O size göre öyle.
Eski bir arkadaşımı hatırladım şimdi.
Hanımefendi fütursuzca beslenirdi ne bulursa yiyip içerdi pek homini gırtlaktı.
Spor salonu çıkışı lahmacun, kebap yemeye giderdi.
O da sıkıcı olduğumu şakayla karışık söylerdi.