- Konu Sahibi muzlupasta72
-
Ay Allahım yaaaa
resmen doğurduklarına pişmanmış gibi konuşuyorlar,öyle davranıyorlar.
çok kötü evlat ayırmak ya..bnmde 1 abim var bnde bi kaç bişi yaşamıştım zamanında.
sende artık bişi bekleme tatlım o zaman,kendi ayaklarının üzerinde dur ve fazla da muhattap olma derim.
tavrını koy,mesafe tut..
yaptığım kötü öneriler ama senin kıymetini anca böyle anlarlar belki
Beni anladığın için çok teşekkür ederim.Ama insan hep bi anne sevgisine,aile sevgisine ihtiyaç duyuyorYani yaptığım işlerdn,başarılarımdan dolayı arkamda olmalarını istiyorum.Öss'de il birincisi olmştum zamanında,buna bile burun kıvırmış,dudak bükmüşlerdi Böyle bşy olabilir mi? Ne bileyim işte yaa
Dualarımız aynıymış Kevsercim...Benim de tek umudum ilerde eğer nasip olursa eşimin annesinin,babasının beni kızları yerine koyup sevip,sayması
Çok zor bi durum,cidden çok zor bi durumÖyle bşy ki,sürekli ağlama pozisyonundasın.Otobüsteyim,kızını seven bi anne görüyorum,hemencecik ağlayıveriyorum :'( Film,dizi izlerken de öyle...Bıktım,cidden bıktım
ALLAH yardımcın olsun kelin ilacı olsa başına sürermiş, benimde derdim okadar çokki kendime bile çare bulamıyorum, hayattan hiç zevk alamıyorum tam bir boşluk içindeyim, bu hayatta hiçbirşey beni mutlu etmiyor tek başıma ailemden uzak dağın başında bir yerde bana yapmadığı kötülük kalmyan bir adamla çocuksuz (çocuğum olmuyor) bir şekilde bekliyorum... kusura bakma kendi derdimi yazdım şunun için dünyada kendini tek sorunları olan biri olarak düşünüp üzülme diye, senin babanın yaptığı tabiki kötü benim babamın yaptıklarını bilsen haline şükrederdin, babam evi bile geçindirmezdi, bırak evi geçindirmeyi çocukluğum hep dayaklarla geçti....
öncelikle dalga gecılecek bır tarafı yok konunuzun
cok acı ve gercek
evet cok guzel tespit yapmışsın canım ailen dediğin şahışlar maalesefki sadece biyolojik ailen gerisi içi boş fıçı
seni asla üzmek istemem ama zaten sen gerceklerı idrak edebılecek kapasitedesın ve fark etmıssın
ama aslaaaa ve kattiyen üzülme ..
çunku sen koluna altın bılezınzıgını takmıssın meslek sahıbı olacaksın
ÖĞRETMEN olacaksın bu ne büyük bir şereff
ALLAHIM bunu sana bahsetmıs bu kutsal görevı sana layık görmus bence bınlerce kez sukretmelısın ...
artık önüne bak gelecegın ıcın savaşş
eminim o kıymaetlı saydıkları abilerini
yaşlandıkları zaman yanlarında bulamayacaklar ve yıne senın eline bakacaklarr
ama sen asla annem baban gibi yapma olurmuu vicdanını asla köreltme sana uzanan elı asla gerı cevırme
emınım bır gun muhtac olurllar sana
ama sen bunları kafana takıptaa canını sıkmaa önune bak ıdeallerıne ulas elıne meslegını al dımdık ayakta durabıl sonra zaten dağ olsa duramaz karşında
.......
ALLAHIMA sığın RAABBİM o kadar buyukkı kımseye kaldıramayacağı yükü yüklemez...
sabırlı ol
ayrıca başını kapatmıyorsun dıye hıcbır anne baba kızından utanmamalı bu ne sacma bırseydır anlamıyorum
herkes kendınden meshuldur sen baba olarak uyarırsın ıyıyı kötuyu sevabı gunahı öğretırsın ki zaten karsısındakı kadın üni okuyan zekı bır ınsan anlayacagını anlamıstır
uygulaması kendısıne kalmıstırr...
sıkmanın zorlamanın alemı yok
herseyın bır zamanın var zaten elbet bırgun ıcınden gelecek ve yapacak bazı şeylerii
.......
babanız belkı kotulugunuzu ıstemıyor basınızı kapatmanız konusunda ama yanlış yönlendırıyor aslında farkında degıl
bu sekıl sızden utanma hareketlerıyle sızı daha cok sogutuyorr ...
guzellıkle anlatsaydı belkıde sız severek kapanacaktınız...
....
canım uzun oldu belkı ama canını sıkma olurmu ALLAH herkesı bırılerıyle sınarmışş senınde sınavın ailen mişş sabrett mükafatını elbet alırsın ya bu dunyada yada ahirette ..
SAYGILARR HOCAMM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?